Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Orgowe pogadanki o wszystkim.

15455575960136

Komentarz

• Jutro deszcz... jak ktos nie ma urlopu to mu wszystko jedno ;)
    Oszczednosci spore na wodzie, podlewac nie trzeba :smiley: 
  • B) A ręczni........ Wygrali!
  • Ja nie wiem gdzie te deszcze... my czekamy, czekamy i nic, od wielu dni... a kawałek trawnika wysialiśmy i liczyliśmy że nie trzeba będzie podlewać
  • u nas dwszcz.. niesamowite ze wygrali... obstawialym siatkarzy z 2.. a tu proszsz..
  • A ja mam błękitne niebo.
    I w planach wycieczkę do Trewiru.

Ale teraz czas na kawę.
    @tryk, można na Ciebie liczyć?
  • Hej Małgorzata32.
  • ja cos pije, jestem zdechla ciezko oddychac i spac mi sie chce
  • Już po kawie.
    Ale wciąż się lenię.
    Nie wiem co to będzie jak wrzesień nadejdzie?

• Często pada. W lesie kurki jak malowane a ja nie mam z kim zostawić ogona... Ech poszloby sie na grzyby.
    Podziękowali 1E.milia
  • We wrześniu nie będziesz miała wyjścia, Malgorzata. Kurki jeszcze będą @karolinamika albo idź z dzieckiem. Niech się uczy.
  • Znim to żadna frajda, byliśmy raz to zjadł dwa owoce kruszyny. Wyplul na szczęście. Potem po pół godz stwierdził ze jest zmęczony i trzeba go nieść :smiley:  a to było u mamy gdzie samochodem podjechalismy pod samą polanę kurkową. A tu w domu nie ma dojazdu trzeba kilometr dojść. Byłam raz wózkiem ale wróciłam po paru metrach bo stwierdziłam że za bardzo trzęsie. Takie wertepy ze franek sie bał jechać.
  • zabierze ktos malpe odemnie? taka wredna futrzata na krok nie odchodzi odemnie ,jest albo przytulona do nog albo tak lezy ze jak wstane to ja nadepne ,nawet jesc nie chodzi do miski
  • We Wrzesniu  wiecej kawy
  • edytowano sierpnia 2016
    Jak o wszystkim to o wszystkim. Nie chcę tworzyć nowego wątku.
    Kilka lat temu moje dzieciaki dostały papugę, dużą, dopiero niedawno ktoś uświadomił mi, że powinnam ją zarejestrować, o co chodzi dokładnie? Ma jakieś dokumenty, faktycznie. Zgłosić ją gdzieś, czy zostawić jak jest?
  • tryk powiedział(a):
    We Wrzesniu  wiecej kawy
    o to to...
    Ilośc snu jest odwrotnie proporcjonalna do ilości kawy
  • Ja właśnie po drugiej i strasznie chce mi się spać. Chyba napiję się wody...
  • Ja jestem senna po leku na alergie, ale o spaniu mowy nie ma.
  • @Ewasz - coś jest na rzeczy. Wszystkie zwierzęta chronione wymagają rejestracji. Nie ma potrzeby rejestrować papużek falistych, nimf, nierozłączki czerwonoczelnej i aleksandrett obrożnych. Pozostałe gatunki są chronione i wymagają rejestracji. Znaczy się, te duże papugi - np. ary, czy kakadu trzeba rejestrować. Nie wiem, jakiego gatunku jest Wasza papuga. Na pewno szczegóły bez trudu znajdziesz w necie.
  • edytowano sierpnia 2016
    Ciekawe czy dziś w nocy znów gówniara z baraków będzie robiła raban na całe osiedle. Tyle przekleństw usłyszałam między pierwszą a trzecią w nocy, że szok. Dodatkowo kilkaset razy (nie przesadzam) walnęła w drzwi, żeby jej chłopak ją wpuścił. Waliła jakąś godzinę, robiła przerwy tylko na rzucanie mięsem. Zbiła szybę. A jak przyjechała policja to jeszcze ich zwymyślała.
  • Dziś mam wolne,mąż ma operację barku.Czeka już na kroplówkę.Ładna pogoda z rana u nas na Kaszubach,a ostatnio lało.Pranie idę powiesić na słońce.Tu kawę się pije to wrócę i robię i piję.
  • W Warszawie cały czas ładna pogoda.
  • Piję sobie kawę, chłopaki bawią się klockami. Zaraz wychodzimy na spacer.
  • W górach słonecznie,ale na razie chłodno :)
  • U nas chwilę się zachmurzyło ale powiesiłam pranie z prośbą do Góry ,żeby mi wyschło.Teraz firany zdjęłam i biorę się za okna. :)
  • U nas pochmurnie i deszczowo.
  • A tu ciągle ciepło. Tym razem nie brałam chłopakom sweterków i jest dobrze.
  • Myślę ze czas na kawę.

@tryk ?!
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.