Wróciliśmy od lekarza, maluszek super ruchliwy, trudno było cokolwiek pomierzyć i sprawdzić, z tej okazji bardzo długo to usg trwało, ostatecznie wszystkie niezbędne przezierności, kości nosowe, serduszko -udało się pomierzyć i jest ok, a my się naogladaliśmy do woli najfajniejsza poza to była wersja "wstydliwa" jak lekarz chciał podejrzeć czy coś między nóżkami widać to lewa rączka powędrowała na dół i zasłoniła gdzie trzeba - pod hasłem "nie podglądać"
No dowiedzieliśmy się że w sumie nic nie wypatrzył lekarz jestem w połowie 13tc chociaż od początku maluch wygląda na tydzień starszy, a że rodziłam dotychczas 14-7dni przed terminem to ten 17kwietnia na tp jest chyba bardziejszy niż z OM 24kwietnia mam tylko nadzieję że do Wielkanocy dotrwam-bo trzeci syn ma wczesną KŚw.
Kto uzywa dla siebie/dziecka I moze polecic jakis nieduzy termos obiadowy? Musi byc szczelny, no I utrzymac temperature posilku kilka godzin. Najlepiej dosc lekki, bo corka juz ma plecak ciezki.
A moze ktos sie "przejechal" I jakis stanowczo odradza?
jo na steonie tesco napisali ze walic nozem po obwodzie..ale naeet jak rzucam nim po kominku kamiennym to nie ma szans.. mleko wypilim.. mam nadzieje ze trojakom nie zaszkodzi ;-)
jo na steonie tesco napisali ze walic nozem po obwodzie..ale naeet jak rzucam nim po kominku kamiennym to nie ma szans.. mleko wypilim.. mam nadzieje ze trojakom nie zaszkodzi ;-)
Tak jak drzewiej otwierało się orzechy włoskie -młotkiem . Trzeba "popękać " mu skorupkę i ją zdjąć. Np.tak Chociaż smakowo taki eksportowy to średnia atrakcja.
Zmieniam temat... Czy ktoś z Was (rzecz dotyczy Poznaniaków, ale nie tylko) spotkał się kiedyś?korzystał z usług tego lekarza: https://medinfo.pl/juliusz-huber,141160?
Zmieniam temat... Czy ktoś z Was (rzecz dotyczy Poznaniaków, ale nie tylko) spotkał się kiedyś?korzystał z usług tego lekarza: https://medinfo.pl/juliusz-huber,141160?
Komentarz
Jaką taką ciszę mam dzis w domu...
Moze mi ktos odkopac przepis na ciasto bananowe?
Banany mi brązowieją hurtowo.
jestem w połowie 13tc chociaż od początku maluch wygląda na tydzień starszy, a że rodziłam dotychczas 14-7dni przed terminem to ten 17kwietnia na tp jest chyba bardziejszy niż z OM 24kwietnia mam tylko nadzieję że do Wielkanocy dotrwam-bo trzeci syn ma wczesną KŚw.
@Malgorzata32 o to chodzilo?
Dziękuję Ci ogromnie
W końcu w środę wyłapałam moment, kiedy wszyscy byli zdrowi, żeby dwójkę zaszczepić a trzeciemu zrobić badania krwi i moczu.
Kto uzywa dla siebie/dziecka I moze polecic jakis nieduzy termos obiadowy? Musi byc szczelny, no I utrzymac temperature posilku kilka godzin. Najlepiej dosc lekki, bo corka juz ma plecak ciezki.
A moze ktos sie "przejechal" I jakis stanowczo odradza?
Trzeba "popękać " mu skorupkę i ją zdjąć.
Np.tak
Chociaż smakowo taki eksportowy to średnia atrakcja.
ostatecznie dzieci rozczarowane były.
Czy ktoś z Was (rzecz dotyczy Poznaniaków, ale nie tylko) spotkał się kiedyś?korzystał z usług tego lekarza: https://medinfo.pl/juliusz-huber,141160?
Korzysta ktos w domu z urządzenia takiego jak platforma wibracyjna?
Podzielicie sie opinią?
Ech...siedze trzecią godzine czekajac az W skonczy cwiczenia. Mam duzo czasu na forum.