Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Orgowe pogadanki o wszystkim.

17576788081136

Komentarz

• Taka platforma to akurat jest uzywana w celach fitnesowych. 
  • uuupssss
    fitnes jest i programowo i ideologicznie obcy ;)

nawiązałam do Twoich wcześniejszych pytań o kwestie związane z szerokorozumianą rahabilitacją :)
  • :)
    Kto pyta nie błądzi ;)

Kompetencjeborgowiczów są baasaaardzo szerokie. :)
    A to w koncu pogadanki o wszystkim.
    Podziękowali 1madzikg
  • http://www.schudniesz.com/platforma-wibracyjna.html

tu opisane szczegółowo
    2 razy korzystałam ale ból głowy jakis miałam i rezygnowałam z tego urządzenia

przeciwskazania do stosowania: rozrusznik serca, implanty, wkładka i chyba coś tam jeszcze

• @Małgorzata32 - mój mąż korzysta. Hałasuje to i trzęsie całym domem (w szkieleciaku mieszkamy) - odradzam.
  • Ja chce uzywac do rehabilitacji W. Poniewaz rezonans stochastyczny daje efekty, wiec rozwazam takie cos w domu. 

• @Katarzyna a jest jakas opcja, zeby podjechac kiedys do Ciebie i spróbowac?- cofziennie teraz jestesmy w okol. Konstancina.
  • Zapraszam! Tylko się musimy wcześniej umówić, coby mój mąż to urządzenie odkopał trochę i mnie poinstruował, jak tego używać, bo ja się nie znam kompletnie - szerokim łukiem to obchodzę. 
  • @Bea kupilas jakis termos obiadowy? Ja troche poszukalam i to co pomacalam mi nie lezy, zdecydowalam sie na tego aladdina, jutro jeszcze jeden sklep odwiedze, gdzie wlasnie powinien byc. Wole wiecej wydac i miec pewnosc, ze nic jej sie nie wyleje itp, a o tych dobre opinie slysze wszedzie. Te tansze macalam, to badziew, a moja corka z tych "zdolnych" i ciagle cos gdzies "sie zepsulo".
  • dzis z radoscia odkryłam ze biedronkowe ciasto francuskie jest bez jajek i bez mleka. mam juz pomysl na przystawke na chrzciny - roladki ze szpinakiem. dzis była wersja próbna i mój dwulatek jadł szpinak i smakowało mu. hura! ostatnie pół roku miał bunt na warzywa. uznawał tylko pomidory i zupy.
    Podziękowali 3malagala mamababcia babka4
  • Ha ha ha
    Jeszcze coś z piersią mi się porobiło, chyba zapalenie :(
  • edytowano października 2016
    Wytrwaj. Kryzys dobrze przeżyty prowadzi do rozwoju. Pan jest z wami. To pewne. W poniedziałek zaczęłam Nowennę do Najświętszego Serca Pana Jezusa.
    Podziękowali 1mama_asia
  • Jestem spakowana. Żal że walizka mała, ale cóż - nie można mieć wszystkiego. Ciężko mi było dokonać wyboru.
  • Nie mam już siły.
    Dobrze, że W. chwilowo nie płacze to mogę trochę poleżeć pod kołdrą, bo zimno mi jak cholera i głową mnie boli.
    Teraz ma etap wrzeszczenia co chwilę, walenia głową w co popadnie i wspinania się na krzesła i stół.
    I robienia minimum 6 kup dziennie ;)
    Dlaczego dzieci nie można wyłączyć na trochę?
    Podziękowali 2mamababcia madzikg
  • @karolinamika, a jaki ma skład ogólny?
  • Ciasto francuskie. Skład ma krótki: mąka pszenna, woda, tłuszcz palmowy, alkohol etylowy, cukier, sól i kwas cytrynowy. Może samo zdrowie to nie jest ale od święta myślę można
  • To i tak niezle, w sensie nie taki zly.
    Dzięki 
  • @mama_asia , dasz radę, choć łatwo nie jest. Żałuję, że nie mogę ci pomóc.
    Podziękowali 1Małgorzata32
  • Ja jeszcze w temacie termosow obiadowych, @Bea byla zainteresowana, ale moze komus sie przyda. Zamowilam aladdin w sklepie Villeroy&Boch. No I tu jest podpucha. W sklepie maja na stani9e termosy, pojemnosc 600ml, z dodatkowa przegrodka, itp, kosztuja 114 zl, natomiast jest seria dla dzieci, rozniqa sie JEDYNIE wzorkami (wersja za 114 zl nie ma zadnych ozdob, wystepuje w 4 kolorach, natomiast wersja dla dzieci ma dwa kolory I do tego ma wzorki, reszta wyglada tak samo-pojemnosc, przegrodka itp) no I jeszcze roznia sie cena, bo ten dzieciecy bedzie kosztowal niecale 100zl, wiec ok 20zl taniej. Nie rozumiem tego, bo najczesciej rzeczy dla dzieci sa drozsze, a tu wyszlo taniej.
  • Taki mi sie podobal, ale nie trafilam nigdzie na zywo.
  • Jestem w drodze. Czekam na pociąg do @Nika76 . Już się cieszę z tego spotkania. Hurrra!
    Podziękowali 4babka4 nowa Nika76 madzikg
  • @Bea ten zalinkowany to nie termos a pojemnik do przenoszenia żywności w tym zupy
    dlatego nie trzyma ciepla
    cena niska rzeczywiscie
  • To w sumie dobrze, ze nie bylo nigdzie na zywo, bo mojej corce nie podgrzeja w szkole, wiec u mnie istotne by cieplo trzymalo. Czyli jednak Aladdin bedzie lepszy.

A te co Bea zalinkowala to na kilku stronach jako termosy obiadowe bylo, a nie pojemniki, dlatego na niego patrzylam. Tym bardziej, ze zgrabny, wizualnie tez przyjemny, a nie chce, zeby corka jakies wielkie toboly musiala nosic.

• Jak oduczyc 3,5 latka plucia? Zadna z corek nie plula, a ten jak cos jest nie po jego mysli zaczyna pluc I bardzo go to bawi. Oblesne to jest, nie wiem gdzie cos takiego widzial (w przedszkolu??), bo tak jak pisze, zadna z corek nigdy nie plula.

• To pomarudzę , pada deszcz i wieje już drugi dzień ale to tak bez przerwy,bo z przerwami to pada cały tydzień,nie ma gdzie prania suszyć ,nie ma jak po zakupy pojechać bo wszystko będzie mokre , nie lubię takiej pogody,dzieciaki chorują,mnie boli głowa nigdzie się nie ruszysz bo pada ,a i mysz robi się plaga,
  • A na następny tydzień też nadają opady deszczu i to cały
  • A tu śnieg leży
  • edytowano października 2016
    @nowa, jutro podobno ma byc słońce. 

@mamababcia, taki śnieg do lepienia śniezek Czy taka breja?
  • U nas niestety zapowiadają deszcz @MonikaN
  • A co nosi 11-nastolatka do szkoły w plecaku? Ponoć bardzo pilna i dobra uczennica
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.