A ktore z baniek bezogniowych mogly byscie polecic ? Kiedys pozyczalam z przychodni te gumowe ,lekarz zaznaczal na plecach dziecku w ktorym miejscu postawic.Bardzo to skomplikowane odnosnie wyboru miejsca ? Od jakiegos czasu przechodze na niemalze bezlekowe leczenie.
Gorączka sama w sobie nie jest jak wiadomo chorobą, dlatego dziwię się, że lekarka nie zleciła dodatkowych badań. Tak długo utrzymująca się gorączka jest sygnałem, że organizm próbuje sobie poradzić z chorobą. Ręce opadają, jak czytam, że lekarz zamiast dochodzić przyczyny zleca antybiotyk za antybiotykiem. Ja standardowo polecam ziółka (nie zamiast, ale dodatkowo), krwawnik jest ziołem łagodnym dla organizmu, a jednocześnie pomaga obniżyć gorączkę. Trzeba pić ciepły, można dosłodzić miodem.
Jak to jest z kurierem (DPD), bo mial odebrac paczke miedzy 14-16. Jest po 18 a jego nie ma. Moze tak byc, ze dzis nie przyjedzie? Co wtedy trzeba zrobic? Akurat z byciem w domu nie ma problem, bo ja chora I dzieci chore, nigdzie nie chodzimy, ale pierwszy raz wysylam z ich strony I nie wiem jak to jest.
U nas w całej okolicy nie ma prądu,wszędzie ciemno,sypie śnieg, w dzień się topił,a teraz już biało.Pewnie coś się uszkodziło. Nie wiem gdzie się nocny wątek podział, dzisiaj autentycznie przy świeczkach siedzę Dopóki mi telefon nie padnie (a nastąpi to niebawem) jeszcze piszę, potem idę spać.
Właśnie mialam pytać jak u ciebie @olgal . U nas prąd jeszcze jest , ale drzewa są tak obciążone śniegiem, że to kwestia czasu kiedy zwala się na druty.
Teraz nam włączyli prąd. Ja nie wiem jak ludzie żyli bez światła,wody w kranie (dobrze że mamy chociaż studnię,z której można wody nabrać),pomijając wszystkie inne urządzenia na prąd. Koszmar.
Komentarz
Od jakiegos czasu przechodze na niemalze bezlekowe leczenie.
Coś takiego:
http://www.ceneo.pl/765746
Ja standardowo polecam ziółka (nie zamiast, ale dodatkowo), krwawnik jest ziołem łagodnym dla organizmu, a jednocześnie pomaga obniżyć gorączkę. Trzeba pić ciepły, można dosłodzić miodem.
Brrr...
Mam pytanie do korzystajacych z sendit!
Jak to jest z kurierem (DPD), bo mial odebrac paczke miedzy 14-16. Jest po 18 a jego nie ma. Moze tak byc, ze dzis nie przyjedzie? Co wtedy trzeba zrobic? Akurat z byciem w domu nie ma problem, bo ja chora I dzieci chore, nigdzie nie chodzimy, ale pierwszy raz wysylam z ich strony I nie wiem jak to jest.
Kurier byl, temat nieaktualny.
Nie wiem gdzie się nocny wątek podział, dzisiaj autentycznie przy świeczkach siedzę
Dopóki mi telefon nie padnie (a nastąpi to niebawem) jeszcze piszę, potem idę spać.
Czy to się kiedyś skończy???
U nas PL Centralna tylko pada, pada, pada deszcz...
Za całe lato i pogodny wrzesień.
Ja nie wiem jak ludzie żyli bez światła,wody w kranie (dobrze że mamy chociaż studnię,z której można wody nabrać),pomijając wszystkie inne urządzenia na prąd.
Koszmar.
http://foto.podhale24.pl/galeria-14353
Teraz ma 40 :-(
A już zdążyłam się ucieszyć, że małemu przeszło...