Kitek ja i dla maluchów i dla siebie zawsze używałam ziaja krem oliwkowy. Nie wiem na jaki mróz tego potrzebujesz,bo ja testowałam go tak do -10,na spacerach, i dawał/daje radę.
Przepraszam za nachalność ale ta ziaja też nie zawiera wody Kiedyś jakaś pani doktor ją poleciła w jakimś piśmie dla maluchów i od tamtej pory to mój ulubiony krem jest.I do tego ma delikatną,lekką konsystencję.
Przepraszam za nachalność ale ta ziaja też nie zawiera wody Kiedyś jakaś pani doktor ją poleciła w jakimś piśmie dla maluchów i od tamtej pory to mój ulubiony krem jest.I do tego ma delikatną,lekką konsystencję.
Z okolic,ale właśnie z Nowego Targu przez moją wieś się na Nowy Sącz jedzie Z Sącza chyba jest podobnie jeśli chodzi o km tak jak z Krakowa. Kiedy Wy macie ferie?
Marks & Spencer zamyka wszystkie sklepy w Polsce. Myślicie, że będą jakieś wyprzedaże?
Niedawno byłam w Almie, też będą chyba likwidować tę sieć, chciałam się załapać na wyprzedaże, ale niestety, półki świecą pustkami, a ceny wciąż wysokie...
ja to nawet nie wiedziałam ze M@S był w Polsce....
Nie dawno dowiedziałam się że
1 noży z powloką ceramiczną nie ostrzy się tylko jak tępe wyrzuca się
2 żeby zwykły nóż naostrzyć trzeba mieć
-szlifierkę i specjalny kamień
Nie da się ostrzyć ostrzałka oselka itp
Jestem w Trzebnicy u @Elżunia. Pięknie! We wtorek planujemy zwiedzanie Wrocławia. Może jakieś spotkanie by się udało? Hej hej Wrocławiu! Kto to @Lila, @manna?
Przyjedziemy pociągiem albo busem. Skontaktujemy się jak coś uzgodnimy. Podpowiedzcie co można we Wrocławiu ciekawego zobaczyć . Oczywiście poza Starym Miastem.
drogie koleżanki, czy któraś zajmuje się dzieraganiem skapet z wełny? albo chciałaby takie dwie pary dla mnie popełnić? bez wzorów i bez znaczenia w jakim kolorze, i tak będą ukryte w roboczych kaloszach
@Bea będe potrzebowała ewentualnie do roboczych kaloszy moja nowa praca łaczy się ze zwierzetami. Kupiłam sobie wczoraj ocieplane kalosze, wkładki z folią i zobaczę jak będzie się ciepło trzymać (to jednak kilka godzin na zimnie . Jak się okaże ze marzną mi stopy to się odezwę. Wolę zapłacić więcej ale mieć pewność tego co dostaję no i nie musi to być jakaś super gruba wełna bo się w nich w te kalosze nie zmieszczę . Dam znać za kilka dni.
Komentarz
Nie wiem na jaki mróz tego potrzebujesz,bo ja testowałam go tak do -10,na spacerach,
i dawał/daje radę.
Nie zawiera wody
Kiedyś jakaś pani doktor ją poleciła w jakimś piśmie dla maluchów i od tamtej pory to mój ulubiony krem jest.I do tego ma delikatną,lekką konsystencję.
w składzie jest na drugim miejscu
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,25491,ziaja-oliwkowa.html
@mamababcia szerokiej drogi!
Mielismy dzis jechac do znajomej z nowosądeckiego, ale przelozylismy wyjazd na czas ferii.
Z Sącza chyba jest podobnie jeśli chodzi o km tak jak z Krakowa.
Kiedy Wy macie ferie?
Zapraszam serdecznie.
U nas po agapie męska część wspólnoty gorączkowo poszukiwała TV
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=skarpety+góralskie&search_scope=fashion.beauty&bmatch=s0-odz-1-4-1025