Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Orgowe pogadanki o wszystkim.

18889919394136

Komentarz

• U moich odwrotnie, jak sie pozniej poloza, to wczesniej wstaja ;) hahaha.
    Podziękowali 2Lome annabe
  • mamuma powiedział(a):
    Taaa, jutro sobota, czyli dzieci wstana jak skowronki o 6 rano, a w tygodniu o 7 im sie ciezko obudzic. ;)
    Najmlodsza wstala o 5 :smiley: i poszla brata budzic. W pore ja zawrocilam, bo juz miala duplo w dloni (jak upada wieza z duplo, to pieknyyyyy jest chalas).
    Na szczescie dala sobie przetlumaczyc, ze najlepiej sie o tej porze bedzie czula w lozeczku. 
    Dzieci sa cudne.
    Podziękowali 2mamababcia madzikg
  • Szczęściara. Mój najmłodszy wstał o  6. ;(
    Podziękowali 1mamuma
  • edytowano listopada 2016
    Córka przyszła do mojego łóżka o 4.00 i zasypiala 40 min. O 5.00 wstał syn i wolał jeść. Zazwyczaj mi to nie przeszkadza ale mocno przeziębiona jestem i ciężko dziś się wstawało. 

• PaniWiosna powiedział(a):
    Za parę miesięcy jak się urodzi bobas, będę mieć pobudki o jeszcze dziwniejszych i straszniejszych porach, więc korzystam póki mogę. Wtedy będę ja Wam zazdrościć wylegiwania się do 5  :#
    Wtedy nie bedzie czego zazdroscic, bo u mnie bobas planowany na 6.02 :smiley: 
  • Idź @Skatarzyna nie ładnie tak sie przechwalać ;) 
    Nie pamietam kiedy mogłam sie obudzić o 9. 
    Moje w weekendy mają tak jak powyżej- w tyg pociągną a sb 7 i stoją nade mną. I nigdy nie podejdą do taty, tylko do mnie. 
  • @Annabe, to tylko dzieci tak wstały, jak obudziłam się o 5. bo Jónio był głodny, tak już nie zasnęłam.
  • N
    tryk powiedział(a):
    Czy nikt nic nie pije caly dzien.wody itp
    Ja nie pilam od dwoch dni.Jestem po naglej operacji.
  • @Bridget a jak dzis sie czujesz?
  • Przedwczoraj wyladowalam na Sorze.Tam kilkanascie godzinie lezalam w bolach.Badan fura,az ptzyszedl jakis mlody chirurg i stwierdzil uwieznieta przepukline.W 15 min.bylam na bloku operacyjnym .Teraz Lepiej juz.
  • Ufff...
    Zasłużona przerwa w pracy.

• Rudy kot nam wrócił do domu. Po 5 miesiącach
  • Ja robie tylko z ziemniaczana i z jajem. Proporcje jak do slaskich.
  • Wiecie, że dziś wieczorem u nas trochę gołoledź.
  • Wysłaliśmy dzieci na dwor zeby sie przewietrzyly (ja dzis marnie sie czuje i maz tez). Dzieciaki wziely rowery i pomknely polna droga, u konca trasy zlapal ich grad, który padal (bardzo intensywnie padal) dokladnie do momentu ich powrotu do domu :D
  • U nas też "ktoś sobie leciał w kulki".
  • U nas spadł śnieg.
  • U nas full wypas, po poludniu grad, potem snieg, a teraz jest slizgawica.
  • Nie chce śniegu ani ślizgawicy,
  • Ale sypie i dodatkowo zawiewa drogę cieszę się ogromnie znowu kawaler będzie chory 
  • A sor to ten slynny Kościerzyński. Dobrze ze jakis chirurg przytomny sie znalazl. Tak swoja droga czesto mlodzi lekarze sa bardziej uwazni w stosunku do pacjenta. W czasie ostatniego porodu najlepiej wspominam mlodego rezydenta.
  • U nas sypie śnieg ale na sanki i balwana nie idziemy bo chorzy wszyscy łącznie ze mną. Głowa boli zatoki zatkane. Franus już cały miesiąc chory przechodzi od rotawirusa jeden katar drugi katar teraz gardło...
  • wczoraj lało i wiało, było +5 st. C
    a dzisiaj +1 st C i sypie gruby śnieg,
    biało jest, sterylnie , bajkowo
    święta ida :)
    :dizzy: 

Podziękowali 1AgaMaria
  • córka dzisiaj na roraty wstała  o:)
    a wczoraj nie chciała uczyć się na klasówkę i zadań robić

macki opadają

może do zakonu pójdzie? wszelkie dodatkowe rzeczy robi byle tylko nie lekcje
    sport, kościelne i harcerskie

ma zadatki przywódcze-rządzi koleżankami
    ustawia kolegów z podwórka i szkoły hehehe
    Podziękowali 1AgaMaria
  • moja wszystko robi : w kuchni gotuje, sprząta dom, zajmuje sie króliczkiem codziennie mu sprzata klatke, robi ozdoby do szkoły, na zawody szkolne sportowe jeździ i trenuje , kukiełki pacynki na jasełka szyje...
    no ciągle w ruchu
    ;)
  • Bea robimy podmiankę?

moi stroni od lusterka i grzebienia ;)
    spinki, gumki leżą
    a ta chodzi w rozpuszczonych włosach eh
    i tylko w leginsach i dresach

latem to jeszcze sukienkę włożyła teraz wogóle
  • U nas bez śniegu..... i oby tak pozostało do wiosny... a ta niech przyjdzie szybko a potem tylko ... lato i lato :))
    Podziękowali 2asiao AgaMaria
  • PaniWiosna powiedział(a):
    Chyba dużo myślę w ciąży. Mam kolejną "rozkminę" i znowu temat dość abstrakcyjny na moment obecny. 
    Moje dzieci są jeszcze za małe na myślenie o miłości :) ale któregoś dnia może nastąpić taka chwila, że temat będzie na czasie... temat chłopaka córki czy dziewczyny syna... Ja sobie to na razie tylko mogę wyobrażać, ale na pewno czyta te słowa ktoś kto już ma doświadczenie w tej kwestii. Jak to jest z perspektywy rodziców?
    Temat u nas rozpoczęty. ..
    Które dziecię u Was w pierwszej kolejności do romansów? 
  • Ekhm...  ja nie przegapiłam żadnej okazji do rozmowy albo wypowiedzi od poczatku ich życia. ....    bo  nie chciałam by wchodziły w dorosłość jak ja. ..  Okazje typu scena w TV, obsciskujace się pary itp...
    Na zasadzie - o jeden krok dalej niż okazja pozwala.
    A kiedy syn miał 11 lat to go nagle dziewczyna na samotny spacer zaprosiła i musiałam mu i tak zrobic kurs przyspieszony. ....
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.