Olesia, nie wypowiadam sie na forum czesto.Cieszę się, że wszystko u Ciebie pomału idzie ku lepszemu. Podczas modlitwy za Ciebie przeżyłam raka przełyku mojej mamy i ta modlitwa za Ciebie bardzo tez pomagała w sytuacji mojej mamy wierzę w to. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Czuwam w modlitwie nadal. We wrzesniu jednak chcialabym przekazac moją dziesiątkę innej osobie. Bede jednak myslami i modlitwą z Tobą nadal. Dziekuję za ten czas. Wiele łask i pomocy Matki Bożej .
Dzisiaj ostatni dzień akcji "Zakotwicz dobro" w Dębkach na rzecz Puckiego Hospicjum. Zapraszam, kto może na monodramy mojej przyjaciółki w wykonaniu jej uczniów i wieczorną dyskotekę w Kontenerze z dj Janeczką. oraz pilates na plaży po zachodzie słońca.
Komentarz
Pozdrawiam bardzo serdecznie. Czuwam w modlitwie nadal. We wrzesniu jednak chcialabym przekazac moją dziesiątkę innej osobie. Bede jednak myslami i modlitwą z Tobą nadal.
Dziekuję za ten czas.
Wiele łask i pomocy Matki Bożej .
Pamiętam o Tobie w codziennej dziesiątce Różańca za naszych Dobroczyńców i w każdej Mszy $więtej.
Jest tak, jak czytałam i jak sobie wyobrażałam. To niesamowite, ale po pierwszym dniu tak jest.
Czekam, co dalej.
Zresztą główne imprezy odbędą się właśnie w Dębkach.
W wątku zaproszeniowym są plakaty z informacjami.
W piątek będę w Dębkach od ok. 14 do wieczora.
Edit. Widzę, że widziałaś.
Ciche, słoneczne dzisiaj miejsce, wypełnione Bożą obecnością i duchem ks. Jana.
Jak wszystko tutaj.
Polecałam Was w dziesiątce różańca przed Najświętszym Sakramentem.
Dla Was nie ma rzeczy niemożliwych.
Prosimy o jeszcze.
Dzisiaj ostatni dzień akcji "Zakotwicz dobro" w Dębkach na rzecz Puckiego Hospicjum. Zapraszam, kto może na monodramy mojej przyjaciółki w wykonaniu jej uczniów i wieczorną dyskotekę w Kontenerze z dj Janeczką. oraz pilates na plaży po zachodzie słońca.
A potem pożegnanie.
To był bardzo dobry czas.
Marzenia się spełniają.
Zdjęcie z ks. Janem.