@Bea wątpię, ale jestem w połowie, więc jak skończę, to Ci dam znać
Tam raczej nie ma gotowych rozwiązań Moja córka ma 11 lat dopiero i dla mnie to jest pierwsza w ogóle książka o tej tematyce, traktuję ją jako coś co mnie pozytywnie nastroi na przyszłość i póki co sprawdza się w tej roli, więc jestem zadowolona
Przeczytalam ks Glasa a potem ojca Dolindo - jak czytalam o tym drugim ryczalam jak bobr - Bog go ciezko doswiadczyl, a teraz czytam o ojcu Wenantym Katarzyncu bardzo ciekawa postac
Ja zaczęłam kolejna książkę o Rosji J. Mateckiego "Dramat numer trzy". Świetnie pisze, a pierwsza to znakomita. Tak pisze, że człowiek już. nie musi jechać - jakby był i widział.
Zaczęłam też polecana gdzieś w tych watkach Potocką. Lubię o arystokracji czytać. Potem mogę powiedzieć: "A taka Potocka/Zamojska czy inna hrabina, to służbą zarządzaly, pan objeżdżal majątek konno, a ja tu i gotuję i sprzątam i żadnej wdzięczności nie mam. W tamtych czasach lepiej służbę traktowano niż moja pracę ktoś szanuje."
Komentarz
"Twoje dziecko w okresie dorastania" GERARDO CASTILLO
podoba mi się
Tam raczej nie ma gotowych rozwiązań
Moja córka ma 11 lat dopiero i dla mnie to jest pierwsza w ogóle książka o tej tematyce, traktuję ją jako coś co mnie pozytywnie nastroi na przyszłość i póki co sprawdza się w tej roli, więc jestem zadowolona
teraz "Za krótka kołdra" o dialogu małżeńskim Mirosława Pilsniaka OP
"Nie mieszkam w igloo "
I czekam z ciekawości i niecierpliwie
Tokio.Biografia
Skazany na góry. O Urubko
Życie pszczół.
I parę innych jeszcze
Wstrząsająca lektura .