Dziś rozmawiałam że znajoma z DK i zeszło na wybory i dobrze bo się dowiedziałam o Bożym człowieku kandydacie z Warszawy i z Dk. Jest posłem będzie kandydował na kolejną kadencję. Tu pisać nie będę kto ani zjakiej partii w razie czego info na priv.
Tecum pilnuj bardziej telefonu,bo jakis małolat na Twoje konto pisze i jeszcze pewnie sie cieszy,a moze nawet i chwali (małolaty tak mają,bekanie np to dla nich super zart) ,ze uuuuuuu ale dowalił komuś. A jak juz namierzysz małolata to bądź proszę wyrozumialy. Ta głupota kiedys dorosnie
"Prawo i sprawiedliwość podstawą Jego tronu" - ciekawe, czy tym razem jakiś oszołom wyskoczy, że Kościół agituje w ciszy przedwyborczej A to akurat fragment psalmu z dziś. Kiedyś też pojawiła się zbitka "prawo i sprawiedliwość" w psalmie, czy w w czytaniu, akurat w dniu wyborów i niektórym się alarm włączył: "Kościół się miesza w politykę" tak, król Dawid też głosował na PiS
Oni bezdzietni akurat. Ponoc posortowali na tych z Monachium i tych spoza, moze jest w tym jakis system. Ale chyba powinni po partiach sortować, kto za owczym pędem idzie sam sobie winny
Syn co siedzi w jednej z komisji meldował, że faktycznie frekwencja jest bardzo duża i cały dzień kolejka kilku osób. Po mszach to ponoć prawie piknik rodzinny był.
Komentarz
A jak juz namierzysz małolata to bądź proszę wyrozumialy. Ta głupota kiedys dorosnie
dobre!
- idziesz na wybory?
- jakie wybory?
kurtyna
wiec mozna miec jeszcze bardziej wywalone na wszystko, okazuje sie...
To se poczekam z tym winem...