no dobra to zaraz wrzucę żółwie ale to tak samo by z terminem wyszło... 46zł z wysyłką tylko ze tam jest darmowa wysyłka od 101 dla hasla: wielodzietni
[cite] Agnieszka&5:[/cite]nic nie kumam z tego co napisałeś
minimalna kwota dla zamowienia z darmową wysyłką jest 101zł tylko trzeba wpisac haslo w podsumowaniu koszyka, hasło brzmi: wielodzietni
Może byc ewentualnie: żyrafy wchodzą do szafy
Kurde, rynek się normalnie zrobił
Szkoda, że kaski już nie mam na gry- wszystko co miałam (a nawet więcej niż było do tego przeznaczone) wydałam na Carcassonne i WSZYSTKIE dodatki, ale to na targach gier i parę groszy zaoszczędziłam. No i teraz czekam, bo nie mam z kim grać, sama siedzę i karty oglądam
[cite] Kresowianka:[/cite]a ja zamówiłabym w grudniu Abalone... Jest szansa na jakąś zniżkę/zmniejszone koszty przesyłki na hasło "2+ â?ž" ?
ponawiam
do tego czasu moge byc juz zrujnowany... jak uda mi się miec w zapasie to nie ma problemu... abalone (ale ta europejska na cztery osoby czy ta na dwie?)
[cite] Cart&Pud:[/cite]Czekaj, a jak zamówię teraz, to zdążysz przed Mikołajem?
Jak nie, to poczekam do Trzech Króli a teraz im kupię coś innego. Gdzie indziej...:cool:
A co chcesz kupic? Mam reklamówki ze Świętym Mikołajem... zwykle to mam wszystko na stanie... potrwa tylko ta FAUNA i te co zostały dopowiedziane teraz. Gdyby wiecej osob sie wyrobiło to moze by to w tygodniu poszło i wtedy na poniedziałek by 100% było.
Ja tu sobie na was sklep który mi Paweł polecił testuje wiec nie myslcie, że ja taki dobry.
Komentarz
Bo tak myślę, że dla starszych wzięłabym Faunę a dla młodszych Żółwie.
No i po ile? Bo obserwuję jakieś na allegro za 46 z wysyłką.
Może byc ewentualnie: żyrafy wchodzą do szafy
30zł? da radę?
i mogę teraz zamawiać?
:devil::devil::devil:
ja???? A co muszę zrobić?
jestem w trakcie zamówienia... więc pisz. pisz
Taw'owa się z Ciebie śmieje i pyta: Co chce zrobic aby te fasolki Twoje dostac?
dobra zamawiam więc... :cool:
Jak wykasujesz i zamowisz jeszcze raz to powinno byc taniej... a jak chcesz coś w gratisie w granicach 30zł to jeszcze lepiej.
Jak nie, to poczekam do Trzech Króli a teraz im kupię coś innego. Gdzie indziej...:cool:
ponawiam
Szkoda, że kaski już nie mam na gry- wszystko co miałam (a nawet więcej niż było do tego przeznaczone) wydałam na Carcassonne i WSZYSTKIE dodatki, ale to na targach gier i parę groszy zaoszczędziłam. No i teraz czekam, bo nie mam z kim grać, sama siedzę i karty oglądam
Ja tu sobie na was sklep który mi Paweł polecił testuje wiec nie myslcie, że ja taki dobry.