[cite] Kresowianka:[/cite]a ja zamówiłabym w grudniu Abalone... Jest szansa na jakąś zniżkę/zmniejszone koszty przesyłki na hasło "2+ â?ž" ?
ponawiam
do tego czasu moge byc juz zrujnowany... jak uda mi się miec w zapasie to nie ma problemu... abalone (ale ta europejska na cztery osoby czy ta na dwie?)
super! Jakby się udało, to świetnie, jak nie to też ok. Tę na cztery - bo tam też można grać we dwie osoby
[cite] Milagro:[/cite]Kurde, rynek się normalnie zrobił
Szkoda, że kaski już nie mam na gry- wszystko co miałam (a nawet więcej niż było do tego przeznaczone) wydałam na Carcassonne i WSZYSTKIE dodatki, ale to na targach gier i parę groszy zaoszczędziłam. No i teraz czekam, bo nie mam z kim grać, sama siedzę i karty oglądam
Dobra - to czyj to w końcu sklep?
potrzebuję z 20- 30 sztuk gier w dobrej cenie, do kogo mam się odezwać?
Taw czy Namor? czy dzwonić bezpośrednio do sklepu?
Z tych co tam są nie mam chyba tylko fauny no i tych nowych o których była mowa wczoraj wieczorem.
Dostępne:
Blockers
Wsiasc do pociagu Europa.
Rattle Snake
Cathedral
Bet Your Brian
Osadnicy z Catanu.
Carcassonne.
(opactwa, kupcy,hrabia)
SHADOWS OVER CAMELOT
Katamino
SCRABBLE ORYGINAL - WYDANIE POLSKIE
Agricola
Pantheon
Puerto Rico PL
Geniusz
Jungle Speed
Abalone Quattro edycja europejscka
Go
szachy
Karty do gry z władcami Polski
Władca Pierścieni
Właściwie wszystkie polecane na wielodzietni. Moge wysłac we wtorek kurierem. Mozesz wyslac widomosc ze strony. To odpisze ile za to. Ze dwie z tych co wymieniłem są bez mozliwosci domowienia tzn. nakład sie wyczerpał.
[cite] uJa:[/cite]Na skype to ja się wstydzę
maila bym Ci napisała - na jaki adres? priv z forum czy sklepowy? tylko wiesz ja to na już potrzebuję.
Jezeli moge cos poradzic... zdradzic to ceny nie bedą malaly... czesci gier juz nie ma w hurcie... sklepy juz zaczynają trzymac pod cene na swieta wiec z tą promocją za jakis czas moze byc ciezko.
Wielu produktów nie mam i nie mam zamiaru miec. Staram się kreowac potrzeby klienta i w miare możliwości nie kierowac sie popytem(jezeli jest niezgodny z moją "wizją"). Zdaje sobie sprawe ze jest to walka z wiatrakami. Ceniłem sobie na przykład xlm zanim zaczeli miec wszystko.
Ja widze jakis niezamkniety koszyk z fauną i 2x carcassonne... to nie Twój?
A jak nie mozesz to napisz w przelewie za co to i tyle... ktoś juz tak robił jak chciał cos tam dobrac. Ale jak masz checi i czas to chciałbym wyjaśnic ten problem...
Juz wiem: wpisalas kod a to tak jakbys zamknęła koszyk, wiec wywal to co tam masz zamow to co chcesz i wtedy wpisz kod. Tylko ze on jest do jutra do 24oo.
Komentarz
super! Jakby się udało, to świetnie, jak nie to też ok. Tę na cztery - bo tam też można grać we dwie osoby
potrzebuję z 20- 30 sztuk gier w dobrej cenie, do kogo mam się odezwać?
Taw czy Namor? czy dzwonić bezpośrednio do sklepu?
Napisz jakie Ciebie interesują.
maila bym Ci napisała - na jaki adres? priv z forum czy sklepowy? tylko wiesz ja to na już potrzebuję.
Dostępne:
Blockers
Wsiasc do pociagu Europa.
Rattle Snake
Cathedral
Bet Your Brian
Osadnicy z Catanu.
Carcassonne.
(opactwa, kupcy,hrabia)
SHADOWS OVER CAMELOT
Katamino
SCRABBLE ORYGINAL - WYDANIE POLSKIE
Agricola
Pantheon
Puerto Rico PL
Geniusz
Jungle Speed
Abalone Quattro edycja europejscka
Go
szachy
Karty do gry z władcami Polski
Władca Pierścieni
Właściwie wszystkie polecane na wielodzietni. Moge wysłac we wtorek kurierem. Mozesz wyslac widomosc ze strony. To odpisze ile za to. Ze dwie z tych co wymieniłem są bez mozliwosci domowienia tzn. nakład sie wyczerpał.
konkurencja nie śpi, ciekawe czy Paradidel będzie miał w ofercie.
Nie ma już?
Wiec jak Tobie nie przeszkadza gdyby wyszło 7 grudnia (nie wiem co się na tę datę uparłem) to zamow, pewnie i tak wyjdzie wczesniej...
Zobacz teraz... moze to dlatego ze miałem carcassonne w edycji w panelu admina.
Poprawiłem ceny żółwi i carcassonne zobacz teraz czy pójdzie.
A jak nie mozesz to napisz w przelewie za co to i tyle... ktoś juz tak robił jak chciał cos tam dobrac. Ale jak masz checi i czas to chciałbym wyjaśnic ten problem...
Próbowałam starego myku z wylogowaniem się i ponownym zalogowaniem ale nie pomogło.
żużel
przed chwilą widziałem na poczcie mają
a nie - to taka była:
Tak tak - niemieckiego to my ni hu hu