[cite] Lila:[/cite]Taw,
jak szukasz dobrych gier, to mogę coś podpowiedzieć - matematyczna gra karciana "Skip bo". Graliśmy w weekend u znajomych, oni dostali od niemieckich przyjaciół, extra gra, na allegro znalazłam jedną i to w zabójczej cenie, a w De kosztuje kilkanaście euraków.
a, i maila napisałam...
Liczę na to.
Ostatnio nawet Koreańczyków męczę... ale mój Koreański słaby... bo nie odpisli.
Ma dla Ciebie znaczenie by edycja była Polska..., a nie na przykład Niemiecka(instrukcje ma po Polsku)?
Tak tak - niemieckiego to my ni hu hu
W carcasonne nie ma żadnych napisów, więc w czasie gry werja językowa nie jest istotna. Warto tylko wiedzieć, że wydania różnią się między sobą szczegółami w instrukcji. Np. w jednej wersji po dołożeniu elementu trzeba wykonać jakąś akcję w innej można, inaczej liczą się też punkty w pewnych sytuacjach. Dlatego warto zdecydować się na jedno wydawnictwo dokupując dodatki.
Ja za brak tego kodu przepraszam, ale z tym bezdusznym komputerem się nie mogłam dogadać- ja mu hasło, a ten, że formuła mu nie odpowiada....:dc:
Zamówilam urzędowo.....:cz:
nie... no to luzik... tamte mialy isc 7 grudnia a juz doszly wiec mysle ze z tym nie bedzie gorzej tylko wiesz taki dupochron sobie stawiam by nie bylo kwasu...
No i dzięki za zamówienia bardzo mi pomogłyście. Byłem zielony bo wcześniej miałem sklep na innym silniku, a ten polecił mi Paweł i jestem bardzo zadowolony.
Nie wiem jeszcze jak działa funkcja "komentarze"...
Nie chce tez sugerowac (mam pewne plany) ale tak z punktu widzenia klienta... co tam jest nie tak?
Ja chciałam zapytać tylko o kategorię REKREACJA => Wycieczki :bigsmile: Wchodzę, a tam scyzoryki... Rozumiem, że chodzi o tzw. "wycieczki osobiste" i możliwość obrony przed takowymi... :cool:
Poza tym jedne z szachów greckich mam wrażenie, że wprowadzone są podwójnie. No i natury estetycznej - bardzo dużo tego szarego na stronie. Może gdyby zrobić duży nagłówek w topie na szerokość całej strony, z logo firmy i jakimś zdjęciem, to by to nieco ożywiło sklepik. Komentarze z przyjemnością wypróbuję, jak tylko otrzymam przesyłkę
[cite] MonikaMa:[/cite]Ja chciałam zapytać tylko o kategorię REKREACJA => Wycieczki :bigsmile: Wchodzę, a tam scyzoryki... Rozumiem, że chodzi o tzw. "wycieczki osobiste" i możliwość obrony przed takowymi... :cool:
Poza tym jedne z szachów greckich mam wrażenie, że wprowadzone są podwójnie. No i natury estetycznej - bardzo dużo tego szarego na stronie. Może gdyby zrobić duży nagłówek w topie na szerokość całej strony, z logo firmy i jakimś zdjęciem, to by to nieco ożywiło sklepik. Komentarze z przyjemnością wypróbuję, jak tylko otrzymam przesyłkę
Nóż na wycieczce to podstawa... wstawie jeszcze kompasy... no i nie wiem co jeszcze
Tu trzeba fachowca od starożytnego wojska. Są różnice... w jednych grecki wzór i łucznicy jako pionki w drugich tacy rzymscy żołnierze z prostokątnymi tarczami.
Za tagi dzięki biły chyba bardziej po oczach niż ceny hehe
Wyleciały.
Taw'owa mówi, że zawsze muszę miec jakąś zabawke... no i nie musze sie tłumaczyc ze spedzam tyle czasu przy komputerze.
Komentarz
Ostatnio nawet Koreańczyków męczę... ale mój Koreański słaby... bo nie odpisli.
Kupilibyśmy na miejscu.
I tak przy okazji- już rozumiem, dlaczego co chwilę sprawdzałeś, czy samochodu Ci nie ukradli.
W carcasonne nie ma żadnych napisów, więc w czasie gry werja językowa nie jest istotna. Warto tylko wiedzieć, że wydania różnią się między sobą szczegółami w instrukcji. Np. w jednej wersji po dołożeniu elementu trzeba wykonać jakąś akcję w innej można, inaczej liczą się też punkty w pewnych sytuacjach. Dlatego warto zdecydować się na jedno wydawnictwo dokupując dodatki.
wszystko ładnie zapakowane i w ogóle jestem bardzo zadowolona... :ay:
Zamówilam urzędowo.....:cz:
Edit: Już zamówiłam :bigsmile:
:tooth:
A nie wolisz jakiegos gratisa? http://kopec24.pl/product.php?id_product=195 bo jak dam taniej to kod nie bedzie dzialal
No i dzięki za zamówienia bardzo mi pomogłyście. Byłem zielony bo wcześniej miałem sklep na innym silniku, a ten polecił mi Paweł i jestem bardzo zadowolony.
Nie wiem jeszcze jak działa funkcja "komentarze"...
Nie chce tez sugerowac (mam pewne plany) ale tak z punktu widzenia klienta... co tam jest nie tak?
to jest fajne http://kopec24.pl/product.php?id_product=98 słaba fota ale zaraz moze coś z tym zrobie
a różaniec piękny, poproszę!
Czyli zamawiam samą grę, tak?
- ciasteczek
- kwiatów z bibuły
- kartek świątecznych i nie tylko
- biżuterii wszelkiej maści
- mydełek i kremów
- ozdób świątecznych
O czym zapomniałam? Coś mało tego...
:bigsmile:
Tu trzeba fachowca od starożytnego wojska. Są różnice... w jednych grecki wzór i łucznicy jako pionki w drugich tacy rzymscy żołnierze z prostokątnymi tarczami.
Za tagi dzięki biły chyba bardziej po oczach niż ceny hehe
Wyleciały.
Taw'owa mówi, że zawsze muszę miec jakąś zabawke... no i nie musze sie tłumaczyc ze spedzam tyle czasu przy komputerze.
Jeszcze raz dzieki za wyrozumiałosc... i pomoc.