Łomatkoscórkom! Toż ja takie sobie wymyśliłam ale jak stolarzowi próbowałam wytłumaczyć o co chodzi, to patrzył na mnie jakoś dziwnie... taa... schodoszafa.... rozuuuumiem...
Teraz już przynajmniej wiem, że to stolarz bez wyobraźni był!
wlasnie sama robie kocyk/ mate dla maluszka Pewnie jeszcze kilka dni mi zejdzie, jesli mloda dalej bedzie taka mamincorka Albo nic nie bedzie, jak sie wkurze!!!
Hurra w końcu jakiś hendmejd... Mój Łucznik okazał miłosierdzie dla mojej ignorancji... troche rwał nić, ale w końcu albo on sie do mnie przyzwyczaił...albo ja do niego, była jakaś współpraca wreszcie...Jakie to przyjemne...
Mam nadzieję że jeszcze uda mi się zrobić mniejszą dla drugiej
A ja mam pytanie. Maluje trochę akwareli, robię rękodzieło, biżuterie na szydełku, korale itp. Mam zamiar pisać ikony, byłam na kursie. TYlkoe gdzie to sprzedać, bo jak na razie mega inwestuję w materiały. Może coś doradzicie?
Nie, sparaliżowało mnie po królikach Ojejuju. Teraz muszę znaleźć terapeutę, zanim zabiorę się za coś nowego. Z haftów na razie tylko krzyżyk krzyżykami na szatce chrzcielnej. Wyszedł. Inni też uważają, że to krzyżyk krzyżykami, więc nie jest źle
Komentarz
ja tu sobie szperam po necie żeby się jeszcze bardziej zdołować że nie będzie przeprowadzki a te marudzą
już wam nic nie wkleję ot co.
Teraz już przynajmniej wiem, że to stolarz bez wyobraźni był!
k.
Hurra w końcu jakiś hendmejd... Mój Łucznik okazał miłosierdzie dla mojej ignorancji... troche rwał nić, ale w końcu albo on sie do mnie przyzwyczaił...albo ja do niego, była jakaś współpraca wreszcie...Jakie to przyjemne...
Mam nadzieję że jeszcze uda mi się zrobić mniejszą dla drugiej
">kiedyś zrobiłam 3 króliki i miałam dość pozostałe leżą wykrojone i czekają na lepsze czasy
Suuuuuper są!
korzystałaś z jakiegoś netowego tutorialu?
na początek proponowałabym kontakt z galeriami, sklepami internetowymi np. artstacja, decofabryka itp. jest tego w sieci całe mnóstwo
fajnie podobno funkcjonują własne sklepy internetowe ale taki sklep to już spory wydatek
i zawsze możesz pisać bloga odwiedzający je ludzie często kupują wystawiane rękodzieło
no tom się pomądrzyła ale niestety tylko toretycznie
w październiku idę na kurs marketingu w sieci, e-sklepów itp, więc może dowiem się czegoś więcej to wtedy więcej napiszę,.
Nie, sparaliżowało mnie po królikach Ojejuju. Teraz muszę znaleźć terapeutę, zanim zabiorę się za coś nowego. Z haftów na razie tylko krzyżyk krzyżykami na szatce chrzcielnej. Wyszedł. Inni też uważają, że to krzyżyk krzyżykami, więc nie jest źle