Ty wiesz... ja już skurczów przepowiadających mam po uszy. Efekt będzie taki, że ignorowanie wejdzie mi w krew i po raz kolejny zorientuję się niemal po fakcie. I będzie rzeczywiście - samodzielny ten porodzik. No dobra, ale wątas nie ten.
dlatego tez mnie te okreslenia bawią;) teraz wszystko jest albo sensoryczne(klocki np.) albo interaktywne, a już 100% zabawek jest edukacyjnych
Ale zabawa jest fajna;)
Masz rację, język ewoluuje w dziwnym kierunku Oglądałam swego czasu namiętnie serial tfu! wątek ślubny, i tam co druga rzecz była spersonalizowana. Bardzo mnie urzekło to słowo. Sensoryczne pożyczę, ok?
U nas hitem była gęsta galaretka w dużej misce, oj dzieciaki uwielbiały tą zabawę. Minus, że to słodkie i lepiło się wszystko. A jak wywaliłam dzieciaki z tym na podwórko to zlatywało się robactwo.
hipolit, te kopertki to chyba z podkładek pod tort też by można??
Komentarz
Nie widać? No doooobrze...
U nas hitem była gęsta galaretka w dużej misce, oj dzieciaki uwielbiały tą zabawę. Minus, że to słodkie i lepiło się wszystko. A jak wywaliłam dzieciaki z tym na podwórko to zlatywało się robactwo.
hipolit, te kopertki to chyba z podkładek pod tort też by można??
image
Spaliśmy na lotnisku na Rodos.......
puszki po kawie - dechnika decoupage:
przybornik
ikony na drewnie
Oj, dużo by można... Powiedzmy, że robię to z dziećmi (lub sama) i jeszcze mi płacą. :-)
mebelki dla lalek - drewniane: