My znowu będziemy bolesną i chwalebną odmawiać pod rząd wieczorem... wolę rano :sad: tak modlitwa wydaje mi się bardziej doniosła itp - bo się bardziej skupiamy
Czy ja mogę prosić osoby które modlą się za mnie Egzorcyzmem o dorzucenie westchnienia do Świętych - Ignacego z Loyoli oraz Ojca Pio o dobry poród? Po dzisiejszej wizycie i konfrontacji z lekarką... :hz:
Tomira... rozeznaj w sumieniu i - albo mów od dziś (zaczynając od dnia 3), albo nadrób minione 2 dni, albo czekaj na następną, albo zaczynaj od dziś (zaczynając od dnia 1)
Dla mnie wyzwaniem :shamed: jest zmówienie CODZIENNE dziesiątki w ramach R??ŻY w intencji znalezienia pracy przez męża i inne osoby, które są w żywej róży.
Porażka, wczoraj w nocy (de facto już dziś boi była pierwsza nad ranem) odmawiając przedostatnią tajemnicę chwalebną zasnąłem i właśnie teraz się obudziłem.
Gregorius...:thumbup:\
ale skoro Anioł Stróz Cię nie obudził, żebyś skończył, to chyba sam skończył za Ciebie.
Ja nie odmówiłam wczoraj 2 razy tej modlitwy błagalnej, bo mi net odcięło i dopiero teraz to zrobię na poczet wczorajszego dnia.
Biorę! Odmówię jeszcze przed południem, więc proszę byś wcześniej zmówiła intencję, a ja zamelduję się tu po skończonym różańcu i wtedy odmówisz modlitwę końcową. Może być? :bigsmile:
Komentarz
Pocieszam się, że głównie o wolę chodzi, bo sama siebie oceniam na 2+
EDIT: dwa posty niżej
ale fakt - skreślasz lepiej pasuje
Edit: letirwóezcki
blog
źle szukam, czy jej tekstu i instrukcji tam nie ma ?
ale skoro Anioł Stróz Cię nie obudził, żebyś skończył, to chyba sam skończył za Ciebie.
Ja nie odmówiłam wczoraj 2 razy tej modlitwy błagalnej, bo mi net odcięło i dopiero teraz to zrobię na poczet wczorajszego dnia.