Ja się właśnie biorę za radosne - Zdaje się Kresowianka podała w tym wątku z rozważaniami link do mp3- może Wy też włączcie to fulla, to może dzieci się też uspokoją?
@Greg - zaczynam za moment swoją NP - będę pamiętać szczególnie o Tobie w dzisiejszych modlitwach. Rogaty się wkurza, bo zaczynasz drugą cześć błagalną...
Jesli cos komus zostaje z poprzedniego dnia. to mozna nastepnego odmowic. Jesli idzie o Aniola Stroza, to trzeba mu kazac/poprosic. Samo nic sie nie dzieje.
[cite] agnieszkamamaani:[/cite]Ja się właśnie biorę za radosne - Zdaje się Kresowianka podała w tym wątku z rozważaniami link do mp3- może Wy też włączcie to fulla, to może dzieci się też uspokoją?
[cite] Olesia:[/cite]U nas same problemy, choć nie piszemy (już) o tym... Pamiętajcie dzisiaj o nas, nie wiem, czy dam radę, dopiero dwie dziesiątki za mną...
dziś wszystko przede mną, cały dzień jestem sam z dzieciakami więc o Nowennie nie ma co marzyć, przypominam sobie wiersz "Powrót taty" t ylko zamiast "tata" wstawiam "mama" i czekam...
ale na spacerze po kasztany byliśmy:bigsmile:
Jednak ta wspólnota to jest coś. Dużo mnie kosztuje proszenie o pomoc..Zatem znikam, błogosławionej niedzieli wszystkim!!!
ps/ chyba mnie coś bierze(wypieki, uczucie zimna)
Komentarz
@Gregorius-ale chodzi o to, że masz wyrzuty sumienia? To może zmów to, na czym wczoraj zasnąłeś i dopiero zacznij dzisiejszą pompę?
A ja jak się zabieram za różaniec, to od razu mnie skurcze zaczynają męczyć... Jutro to chyba urodzę...
No i zaraz się pomodlę za Ciebie!
co do nowenny do o. Pio to testy mam w agendzie - mogę wpisywać na bloga
najlepiej puścić po łacinie :tooth:
EDIT:post 14.
http://wielodzietni.org/comments.php?DiscussionID=10628&page=1#Item_15
W razie czego masz na kogo liczyć (odnośnie NP).
W razie czego daj znac jak z reszta
:cool:
Ja tak sobie, z radości. Mańkę wycałuj od mię.
może choć chwalebne wieczorem w wyciszeniu odmówię....
EDIT: rozumiem, że tak po prostu mi zostanie odmówienie trzech tajemnic, bez dodatkowych modlitw? (bo się nie znam) :bigsmile:
ale na spacerze po kasztany byliśmy:bigsmile:
Kresowianko,tak, tylko 3 tajemnice,resztę ja.
(w ramach rozważania kolorowanka
EDIT: i znowu za duży obrazek...
ps/ chyba mnie coś bierze(wypieki, uczucie zimna)