To znowu ja, miszczyni zaległości. Tym razem się mnie nazbierało pełne dwa dni i bardzo bym Was prosiła o pomoc w nadrobieniu - żeby się nie pogubić...
A intencję mam nie dla siebie - dlatego tak Was męczę o tę pomoc, bo to nie o mnie chodzi, a strasznie chcę, żeby to naparzanie w drzwi Pana Boga się nie przerwało przez moją słabość.
BTW, taką mam właśnie wizję Pompy i jej skuteczności. "Kołaczcie, a otworzą wam". Chyba każdy by otworzył komuś, kto tłucze w drzwi przez 54 dni, z czego przez 27 naparza i wrzeszczy "dziękuję, że otworzyłeś"!
:bigsmile:
Ja mam do rozdysponowania 3 x bolesne i 4 x chwalebne :shamed: Jeśli ktoś chciałby wspomóc, to :ih: baaaardzo dziękuję. Spróbuję dziś wieczorem już coś nadrobić.
[cite] MonikaMa:[/cite]Ja mam do rozdysponowania 3 x bolesne i 4 x chwalebne :shamed: Jeśli ktoś chciałby wspomóc, to :ih: baaaardzo dziękuję. Spróbuję dziś wieczorem już coś nadrobić.
Komentarz
ja skreślam na tym obrazku, co kiedyś był tu zamieszczony i z niego wychodzi, że dziś ostatni dzień błagalnej
Jesli juz ktos za mnie odmowil, to dziekuje, a jesli nie - to lepiej za MonikaMa, bo ja sobie poradze z zalegloscia wczorajsza.
A intencję mam nie dla siebie - dlatego tak Was męczę o tę pomoc, bo to nie o mnie chodzi, a strasznie chcę, żeby to naparzanie w drzwi Pana Boga się nie przerwało przez moją słabość.
BTW, taką mam właśnie wizję Pompy i jej skuteczności. "Kołaczcie, a otworzą wam". Chyba każdy by otworzył komuś, kto tłucze w drzwi przez 54 dni, z czego przez 27 naparza i wrzeszczy "dziękuję, że otworzyłeś"!
:bigsmile:
Done
to Ci już tylko jedne zostaną bolesne:bigsmile:
właśnie zaczynam bolesne za Ciebie...:bigsmile:
Chwalebne załatwione. Cztery razy.
:fq::fq::fq::fq::fq::fq::fq::fq::fq::fq:
Hahaha
+++
Tu czegoś brakuje:
:fq::fq::fq::fq:
No teraz się rachunek zgadza
Nie dam rady pomoc za bardzo ostatnio ,bo 6ty dzien podwójnie odmawiam.Celinka mi pomaga:br: