@Iśka - Dziękuję Ci!!!
Ja wczoraj jak zaczęłam około 23, to skończyłam około drugiej w nocy
Trzy części oczywiście, nie więcej.
Usypiałam, budziłam się, usypiałam, budziłam się i tak w kółko......
no to w tych bolesnych przed każdą dziesiątką jest rozważania-nawet długie. i w tych mp3 innych też są jakieś z rozważaniami.chyba na mater caritatis, o ile się nie mylę.
Wczorajszy odpust tak mnie wymęczył, że kończyłam Pompę w drodze do pracy (teraz z przesiadką, zamiast iść 10 minut - mam więcej czasu na Różaniec :bigsmile:). Miałam zamiar po tej zrobić przerwę do Popielca, ale...
chyba wsiąkłam :surfing:
Przy okazji, dla fanów ładnych dat:
Popielec -> Święto Miłosierdzia Bożego (koniec części błag. w św.Józefa)
Św.Józefa Robotnika (01/05;) -> Św.Jana (albo wigilia św.Jana, nie pamiętam) (koniec bł. - Zesłanie Ducha Św., pocz.dz. - Matki Kościoła)
31/07 (św.Ignacego) -> wigilia o.Pio (i moich urodzin;) (MBCzęstochowskiej i św.Moniki)
sluchajcie, to dalo mi sile by odmawiac. Nadal sie zle czuje. W szpitalu robia badania, nic nie mowia, kroplowki i tabsy daja. Goraczka spadla inne objawy zelzaly troche, ale i tak zle sie czuje.
NonikoN, może na czas choroby pomogłabym Ci w odmawianiu NP, powiedzmy codziennie jedną część, aż do momentu Twojego lepszego poczucia/wyjścia ze szpitala?
Zastanów się. Miałam już okazję pomagać jednej osobie z forum podczas jej pobytu w szpitalu i wywiązywałam się z danej obietnicy. Tak więc, daj znać tu lub na priw.
Oczywiście życzę Ci jak najszybszego powrotu do zdrowia +++
Celinko, to wspaniale,. Bede pamietac. Dzis juz odmowilam jedna czesc. W razie klopotow odezwe sie do Ciebie. Na chwile obecna czuje, ze dam rade wczoraj byl slabszy dzien.
Komentarz
- jedne radosne dla Ciebie odprawione :bigsmile:
Rzeczywiście usypiająca ta Twoja Nowenna - musiałam rozłozyć na dwa razy
Ja wczoraj jak zaczęłam około 23, to skończyłam około drugiej w nocy
Trzy części oczywiście, nie więcej.
Usypiałam, budziłam się, usypiałam, budziłam się i tak w kółko......
Po półgodzinie pytam więc Pompejan:
JAK LECI, KOCHANI?
Wczorajszy odpust tak mnie wymęczył, że kończyłam Pompę w drodze do pracy (teraz z przesiadką, zamiast iść 10 minut - mam więcej czasu na Różaniec :bigsmile:). Miałam zamiar po tej zrobić przerwę do Popielca, ale...
chyba wsiąkłam :surfing:
Przy okazji, dla fanów ładnych dat:
Popielec -> Święto Miłosierdzia Bożego (koniec części błag. w św.Józefa)
Św.Józefa Robotnika (01/05;) -> Św.Jana (albo wigilia św.Jana, nie pamiętam) (koniec bł. - Zesłanie Ducha Św., pocz.dz. - Matki Kościoła)
31/07 (św.Ignacego) -> wigilia o.Pio (i moich urodzin;) (MBCzęstochowskiej i św.Moniki)
Ja chyba też po tej zrobię [rzerwę, ale nie aż tak długą.
w dziale Księgarnia do ściągnięcia za darmo
Monika wziąć jedną część za Ciebie?
Nie wiem, czy MonikaN będzie miała możliwość się odezwać... Może na wszelki wypadek podzielimy się jej wczorajszą Pompą? Chętnie wezmę Bolesne.
Ktoś ma kontakt z MonikąN? Czy dziś też potrzebne wsparcie?
Zastanów się. Miałam już okazję pomagać jednej osobie z forum podczas jej pobytu w szpitalu i wywiązywałam się z danej obietnicy. Tak więc, daj znać tu lub na priw.
Oczywiście życzę Ci jak najszybszego powrotu do zdrowia +++
E tam! Jakbym częściej w korkach stała to i 3 dałoby radę odmówić :bigsmile:
tak mi pusto bez różańca :sad:
:fq::fq::fq: