Niepozornie wyglada, ale przyjrzyjcie sie z bliska tkaninie..
@Dorota, pierwsza partia zeszła w dwa dni chyba. a ta nowa jeszcze jest? Nie ma szans, że coś się uchowa do jakiejś sensownej promocji w moim rozmiarze... Ale no, potwierdzam, boskie są
A tak ogólnie to ja też przerzucił się na spódnice i sukienki. W.zasadzie spodnie noszę od święta. Wolę spódnice bo mam duży biust i biodra w dość wąska talię więc zdecydowanie łatwiej mi dopasować. Ale czuję się super i mój mąż zachwycony. Teraz czekam na wyprzeda w Reserved bo tam setki pięknych spódnic nanie czeka.
@kitek - w większym rozmiarze taki pasek może być w porządku. obserwuję moją znajomą, która tak się nosi i jest to lepsze niż sukienka-worek. trzeba mierzyć
Dorotak, druga partia zeszla w jeden dzien. Sa jeszcze na jasnym tle. Wzielam ostatnia czarna. Rozmiar wieksza niz nosze ale albo zweze albo oddam. Z kdr ciut taniej.
Dorotak, druga partia zeszla w jeden dzien. Sa jeszcze na jasnym tle. Wzielam ostatnia czarna. Rozmiar wieksza niz nosze ale albo zweze albo oddam. Z kdr ciut taniej.
A tak, kdr to czasem jedyna szansa, żeby kupić taniej jakieś perełki, które nie zostają do wyprzedaży. -20% już robi różnicę przy takich cenach Ja jestem teraz na etapie łowienia tanszych kiecek i będę wszywać zamki do kp;)
Sama bedziesz wszywac czy dasz do krawcowej? Zamki kryte wszywa sie smiesznie latwo w szwy. Prawie ich nie widac. Tylko trzeba miec odpowiednia stopke do zamkow krytych. Jezeli nie masz to jedno i drugie kupisz za grosze na aliekspres. Chociaz ja zamki kryte kupuje w tani w lokalnej hurtowni tkanin lub drogo w pasmanteri i ide z kawalkiem materialu.
Nie polubiłam się z maszyną, będę szukała kogos, kto mi hurtowo zrobi kilka sukienek. Kilka modeli z MZ - melie, asterie, Melanie ma właśnie ładne szwy, w które można wszyć zameczki, chce z tego skorzystać
Dorotak. Wbijaj do mnie. Ostatnio niestety czesto jestem w twoich okolicach. Niestety bo okolicznosci przykre. Moge od ciebie odebrac i potem jakos sie umowimy. Tylko u mnie nie bedzie to od reki niestety.
@Dorota masz do sprzedania xl taką jak @Katarzyna? Jaki kolor? Bo chciałam kupić, ale nie wiem jaki rozmiar i czy tego materiału nie za dużo tam ogólnie.
Alternatywnie taką nie udrapowaną:
Mam b. podobną z Carry i jest rewelacyjna. Ale nie wiem czy ta nie jest nieco bardziej workowata niż moja z Carry.
Tak , taką jak Katarzyna. Kolor ciemnozielony leciutko melanżowy lekko zgaszony. Tylko wiesz z jednej strony widac udo, a z drugiej zaslania kolanko. Mi to nie przeszkadzalo zazwyczaj.
@Dorota chetnie bym przymierzyla, bo jakos przez neta nie bardzo potrafię sobie coś kupić, chociaż reszcie rodziny bez problemu tak kupuję. Pewnie za mało się przejmuje ich wyglądem
Wiem @Dorota, ale to dla mnie trochę zawracanie gitary i dodatkowy problem. Zamawiać, odbierać, odsyłać, wymieniać, znowu odbierać. Mi w sklepie z możliwością przymiarki trudno cokolwiek wybrać, to tak przez neta marna szansa, że akurat trafię i pożądany rozmiar, i kolor, i krój, i jakość.
Naprawdę jakoś lepsze mam oko do kupowania zdalnego komu innemu. Rzadko zdarza się, że muszę wtedy zwrócić. Sobie - nie bardzo.
Komentarz
trzeba mierzyć
Ja jestem teraz na etapie łowienia tanszych kiecek i będę wszywać zamki do kp;)
Jakość kiedyś bdb, teraz gorzej.
Ale zawsze coś fajnego tam znajdę.
Ale ich 42 jest małym 42.
https://m.zara.com/pl/pl/sukienka-z-paskiem-p05580648.html?v1=24766582&v2=1281625