Asia w promodzie w ogóle sa takie klimaty, ja mam duzo ciuchów z Promodu, swego czasu kupowałam tam na wyprzedarzach, to sa bardzo dobrej jakości i wytrzymałe rzeczy i takie w stylu etnicznym własnie..:)
mama_asia, dobić Cię? Właśnie w pracy spotkałam panią w takim swetrze tylko w brązach. Spytałam gdzie kupiła, powiedziała, że dostała dwa lata temu i nie wie gdzie został kupiony Zastanawiałam się czy by nie zwabić jej podstępem w jakiś ciemny zaułek i nie zedrzeć z niej i Ci nie przywieźć, ale ciężko się walczy ze szwami na palcu
Hm, długości 173 waga coraz większa, ale tak koło 80 kilo. Nie wiem co to za typ, ale im niżej tym szerzej. Do oddychania mam niewiele, niestety, nogi konkretne, no i mam na czym siedzieć. ;-)
@Joanna9 - widziała Cię rok temu, z tego co piszesz to baaaaaardzo się zmieniłaś albo baaaaaardzo przesadzasz i to w złą stronę. Szczerze zazdrościłam Ci sylwetki i ogólnego wyglądu bardzo ładnej nastolatki.
@Joanna9 - widziała Cię rok temu, z tego co piszesz to baaaaaardzo się zmieniłaś albo baaaaaardzo przesadzasz i to w złą stronę. Szczerze zazdrościłam Ci sylwetki i ogólnego wyglądu bardzo ładnej nastolatki.
Oj, bo sie czerwona zrobiłam aż ;-) Bardzo dziękuje za pochlebne słowa, ale niestety wraz z przybywajacymi latami przybywają mi tez kilogramy.
Po wnikliwych "studiach" sylwetki wydaje mi sie , ze zmierzam od kręgle do dzwona.
Wydaje mi się, że będziesz wyglądała dobrze w tej sukience, którą wkleiłam, ja też mam sylwetkę zbliżoną do kręgla (więcej na dole niż na górze i wyglądam w niej bardzo fajnie)
Ona spódnicę nie ma taką prostą, tylko taką "pękatą", fajnie zaznacza talię, którą kielich ma i przyciąga uwagę na górę sylwetki ciekawym dekoltem. Tylko jest przed kolano.
Myślę też, że będziesz dobrze wyglądać w tego typu sukienkach (jeszcze zależy jakie masz nogi )
tylko z jakimś rękawem jednak
Generalnie: dół raczej rozkloszowany, ale żadnych falban, na dole niech się dzieje jak najmniej. Zaznaczanie talii paskiem i zwracanie uwagi na górę - kołnierz, ciekawy dekolt, korale, szal.
Ja zauważyłam, że lepiej mi w sukienkach o ołówkowym dole niż o dole bardzo rozkloszowanym. Tylko problem z sukienkami dla kręgla jest taki, że często jak jest dobra na dole, to jest za duża na górze. Ja wszystkie sukienki zwężam na górze.
Owszem, ale ta ma pod baskinką czerwoną podszewkę, może lepiej już zostać przy tych dwóch kolorach? Choć do mojego typu urody to faktycznie bardziej perły niż korale.
Tak, popieram dziewczyny. Krótki naszyjnik z pereł (taki okalający szyję). Mogę Ci pożyczyć naszyjnik i bransoletkę.
Kopertówkę mam srebrną i czarną, jakbyś chciała Czerwona będzie fajna, ale wtedy te czerwone buty (choć podobno ostatnio to nie jest obowiązkowe, ale dla mnie to jest obowiązek szyku - buty i torebka w tym samym kolorze).
Niby się już tak nie nosi, ale na weselach, sylwestrach widać to częściej.
Staram się zawsze mieć na wszelki wypadek i torbę/torebkę i buty w jednym kolorze, choć nie zawsze "parami" ubieram.
Myślę, że czarne ( matowe nie lakierki ) szpile i czerwona kopertówka + perłowa biżu były by jak najbardziej OK.
Osobiście wybrałam bym właśnie ten wariant idąc na wesele, na sylwestra czy inną zabawę dobrałabym do ognistoczerwonej kopertówki równie "oczojebne" - przepraszam, szpile
Ych, nie mam niestety czerwonych butów... Choć ochotę wielką, ale mój mąż zejdzie smiertelnie, jak mu jeszcze każę za buty zapłacić. Emilka, chętnie pożyczę biżu i kopertówkę. Przyjadę do Cię z kiecą i będziemy radzić.
Komentarz
A nie może być z Myszką Miki?
http://moda.allegro.pl/sl-852-dlugi-sweter-z-kapturem-mickey-mouse-swetry-i2715271963.html
Albo w pasy?
http://moda.allegro.pl/kardigan-asos-30-w-stylu-boyfriend-rozmiary-i2725753561.html
@Emilia_K - z Myszką Miki to niekoniecznie :-)
Tak strasznie mi się podoba ten dywanik, ale nic podobnego nie mogę znaleźć :-(
Zastanawiałam się czy by nie zwabić jej podstępem w jakiś ciemny zaułek i nie zedrzeć z niej i Ci nie przywieźć, ale ciężko się walczy ze szwami na palcu
Joanna9 - najpierw określ swój typ sylwetki
Joanna9 - najpierw określ swój typ sylwetki
Hm, długości 173 waga coraz większa, ale tak koło 80 kilo. Nie wiem co to za typ, ale im niżej tym szerzej. Do oddychania mam niewiele, niestety, nogi konkretne, no i mam na czym siedzieć. ;-)
@Emilia_K - zedrzyj, proszę Cię!!! :-)
edit: albo chociaż dowiedz się, jaka firma
Chyba jest bardzo mała szansa, żebym znalazła identyczny, a realnie patrząc chyba nie ma żadnej.
To taka typowa babska próżność i marność, jakiś głupi sweterek, ale już tyle lat mi się podoba.
On nie jest zapinany tylko zrobiony z takiego jakby koła, trochę kiepsko widać na zdjęciach.
No cóż. zostanie jako niespełnione marzenie......
Oj, bo sie czerwona zrobiłam aż ;-)
Bardzo dziękuje za pochlebne słowa, ale niestety wraz z przybywajacymi latami przybywają mi tez kilogramy.
Wydaje mi się, że będziesz wyglądała dobrze w tej sukience, którą wkleiłam, ja też mam sylwetkę zbliżoną do kręgla (więcej na dole niż na górze i wyglądam w niej bardzo fajnie) Ona spódnicę nie ma taką prostą, tylko taką "pękatą", fajnie zaznacza talię, którą kielich ma i przyciąga uwagę na górę sylwetki ciekawym dekoltem. Tylko jest przed kolano.
Myślę też, że będziesz dobrze wyglądać w tego typu sukienkach (jeszcze zależy jakie masz nogi )
tylko z jakimś rękawem jednak
Generalnie: dół raczej rozkloszowany, ale żadnych falban, na dole niech się dzieje jak najmniej. Zaznaczanie talii paskiem i zwracanie uwagi na górę - kołnierz, ciekawy dekolt, korale, szal.
Ja zauważyłam, że lepiej mi w sukienkach o ołówkowym dole niż o dole bardzo rozkloszowanym.
Tylko problem z sukienkami dla kręgla jest taki, że często jak jest dobra na dole, to jest za duża na górze. Ja wszystkie sukienki zwężam na górze.
http://www.sklep.modema.pl/product-pol-10200-Kimitex-KMX-5337.html#
Potrzebuję dodatków uweselniających, czyli kolorowej bizuterii (czerwony naszyjnik albo broszka?), torebki (czerwona kopertówka?). Może jakoś inaczej? Podpowiecie?
Tak, popieram dziewczyny. Krótki naszyjnik z pereł (taki okalający szyję). Mogę Ci pożyczyć naszyjnik i bransoletkę.
Kopertówkę mam srebrną i czarną, jakbyś chciała
Czerwona będzie fajna, ale wtedy te czerwone buty (choć podobno ostatnio to nie jest obowiązkowe, ale dla mnie to jest obowiązek szyku - buty i torebka w tym samym kolorze).
Emilka, chętnie pożyczę biżu i kopertówkę. Przyjadę do Cię z kiecą i będziemy radzić.