dzieki moze w wolnej dluzszej chwili a swoja droga katoliccy mezowie mogli by sie zajac pomoca katolickim zonom tudziez naprawic cos popsutego w domu zamiast czytac listy do biskupow
Ja muszę przyznać, że Projektantka mnie trochę rozczarowała, chociaż momentami była zabawna. Gra aktorska świetna, zepsuły ją epizody słodyczy i wzruszeń rodem z powieści dla nastolatek.
Za to Inspektor Calls - bardzo fajne! Dzięki joanna_91
Z okazji Bożego Ciała odświeżyliśmy sobie młodzieżą "Białą sukienkę". Dalej uważam, że bardzo dobry. Ale teraz dodatkowo zauważyłam, że kościelnego gra Topa i to gra oczywiście swietnie! Nie jest łatwo grać przygłupa, ale on nawet to potrafi
Cała seria Świąt Polskich z resztą bardzo moim zdaniem udana.
Fajny jest...na koniec scena mordu nie dla małych. Ale reszta ok. Mi się podobał wątek uczuciowy taki babski i dla mnie wzruszający ale ja w ciąży to mnie wszystko wzrusza...haha
Komentarz
http://www.nonpossumus.pl/encykliki/Pius_XI/vigilanti_cura/
Rozumiem onieśmielenie, ale nauka katolicka jest jawna dla wszystkich. Dokument został ogłoszony publicznie - można czytać śmiało.
moze w wolnej dluzszej chwili
a swoja droga katoliccy mezowie mogli by sie zajac pomoca katolickim zonom tudziez naprawic cos popsutego w domu zamiast czytac listy do biskupow
Za to Inspektor Calls - bardzo fajne! Dzięki joanna_91
Dalej uważam, że bardzo dobry.
Ale teraz dodatkowo zauważyłam, że kościelnego gra Topa i to gra oczywiście swietnie! Nie jest łatwo grać przygłupa, ale on nawet to potrafi
Cała seria Świąt Polskich z resztą bardzo moim zdaniem udana.
A Excentryków i Planetę singli też bym chciała obejrzeć.
;;)
"Podróż na sto stóp" Hundred-Foot Journey
@AniaD to coś dla Ciebie dla innych Pań także
oglądałam z mężem i też mu się podobał
i nastolatkom też pokazać można
młodzież powinna zobaczyć....
Lekka, śmieszna francuska komedia bez sprośnych scen.