Pan Peabody bdb, W glowie sie nie miesci-super. My lubimy tez Odlot Falszywa dwunastke (tradycyjnie na sylwestra ogladamy) Ze starszych- Pan Kleks w kosmosie
rzekomy komentarz królowej do demonstracji, jaka toczyła się pod oknami
pałacu. Stwierdzenie to jest przypisywane Marii Antoninie -
wypowiedziała je jednak najprawdopodobniej jej poprzedniczka - Maria
Leszczyńska (żona króla Ludwika XV). Wątpliwości wynikają z tego, że
cytat pojawił się w tekstach Jeana Jacques'a Rousseau, kiedy Maria
Antonina miała zaledwie 10 lat i żyła na austriackim dworze. w 1737 w VI księdze Wyznań[1], następnie ok. 1752 miała je podobno wygłosić królewska ciotka Madame Zofia lub Madame Wiktoria[2]. Trzeba zauważyć też, że delfin Francji pomagał w tych czasach Ameryce, co obciążało bardzo budżet Francji.
A my polecamy Sully a potem Flight! Niezły dysonans poznawczy gdy się w tej kolejności ogląda! Flight dobry ale z golizna także dziwię się że dostal u Brawaria _jednom_ gwiazdkę
Ta golizna tam jest zresztą ni w pięć ni w piętnaście. Chyba tylko pierwsza scena jest taka, nie? Można by film zacząć minutę później i byłoby doskonale.
Dokladnie @Cart&Pud! Mój Mąż też tak przypuszcza. Mnie to razi bo film średnio się nadaje dla nastolatków wobec tej sceny. Chociaż tyle tam innego "instruktażu"... że nie wiem czy w ogóle się nadaje dla nieuksztaltowanego widza.
Och faceci maja zawsze takie fajne ujecie pośladków od tyłu W sumie to w filmach mozna sobie popatrzec bo w prawdziwym życiu to tak srednio jest look na męskie pośladki O matko nie ma jeszcze 22ej a ja tu takie ten To przez @Malgorzata Ona mnie sprowokowala
i jeszcze dziękuję @asia-ch za zareklamowanie serialu "Głos serca", bardzo mi się podoba @Maciek_bs szukałeś kiedyś filmów dla młodzieży, to jest coś dla Twojej Z. !
Komentarz
Nauczanie 29 : DVD Psalm 91
My lubimy tez Odlot
Falszywa dwunastke (tradycyjnie na sylwestra ogladamy)
Ze starszych- Pan Kleks w kosmosie
w 1737 w VI księdze Wyznań[1], następnie ok. 1752 miała je podobno wygłosić królewska ciotka Madame Zofia lub Madame Wiktoria[2]. Trzeba zauważyć też, że delfin Francji pomagał w tych czasach Ameryce, co obciążało bardzo budżet Francji.
i się płacze, płacze ,płacze
ot, recenzja
http://www.klubinteligencjipolskiej.pl/2016/07/operacja-brilliant-czyli-plan-rewolucji-francuskiej/
http://historia.org.pl/2013/04/11/wplyw-wolnomularstwa-na-ideologie-rewolucji-francuskiej/
Ze starszych przypomnieliśmy sobie wczoraj o Przyjacielu gangstera. Poryczeliśmy się ze śmiechu.
Niezły dysonans poznawczy gdy się w tej kolejności ogląda!
Flight dobry ale z golizna także dziwię się że dostal u Brawaria _jednom_ gwiazdkę
Może to wabik taki?
Chociaż tyle tam innego "instruktażu"... że nie wiem czy w ogóle się nadaje dla nieuksztaltowanego widza.
W sumie to w filmach mozna sobie popatrzec bo w prawdziwym życiu to tak srednio jest look na męskie pośladki
O matko nie ma jeszcze 22ej a ja tu takie ten
To przez @Malgorzata
Ona mnie sprowokowala
Lubie też obejrzeć ze starszymi dziećmi
Głos serca
Realistycznie o platformie wiertniczej.
http://wielodzietni.org/kulturadobra.php
@Maciek_bs szukałeś kiedyś filmów dla młodzieży, to jest coś dla Twojej Z. !