Widzieliście "Jabłka Adama"? Trzeba mieć nastrój na taki film, bo jest nieco dziwaczny i ma absolutnie absurdalny humor, ale jest moim zdaniem świetny. I pozytywny.
Poleca mój mąż. Taka familijna komedia w dawnym stylu. Oglądałam jakiś czas temu to nie pamiętam czy miałam osobiście jakiekolwiek zastrzeżenia, chyba nie. Mąż mówi że film super, rodzina z czwórką dzieci, jedyną wadą jest pracująca mama ;P
Dziś oglądałam "Zwycięzcę" (Race, 2016) i również mogę polecić. Takie Rydwany Ognia, tylko bez muzyki Vangelisa Czas akcji nieco późniejszy, bo rok 36.
Mnie się podobają Brytyjczycy. Socjopatów też lubię. Np bardzo lubię tego aktora który grał w serialu Dexter. Ale ten co gra Sherlocka nie jest ani psychopatą anoi ładnym Angolem. To jest taki typ urody który we mnie mdłości wywołuje nie wiem czemu... to już Watson jest lepszy choć to przeca jeden z hobbitów
ee tam, Benedict jest niczego sobie jako Szerlok. Taki właśnie średnio wyjściowy
pierwszy odc. widziałam, o drugim czytałam, że lepszy i niestety natrafiłam na spoilery więc będę musiała jakoś specjalnie się starać byc zaskoczona nagłymi zwrotami akcji
Komentarz
Trzeba mieć nastrój na taki film, bo jest nieco dziwaczny i ma absolutnie absurdalny humor, ale jest moim zdaniem świetny. I pozytywny.
byłam z mężem w kinie....ale jest już na płytach
dobra, zabawna włoska komedia z głębszym przesłaniem
"Człowiek pies" jest takim filmem
i ten też z kategorii "mało seksu, średnio nieprzyzwoitego języka i raczej dużo przemocy" @Odrobinka
Poleca mój mąż. Taka familijna komedia w dawnym stylu.
Oglądałam jakiś czas temu to nie pamiętam czy miałam osobiście jakiekolwiek zastrzeżenia, chyba nie. Mąż mówi że film super, rodzina z czwórką dzieci, jedyną wadą jest pracująca mama ;P
http://www.filmweb.pl/film/Strasznie+głośno,+niesamowicie+blisko-2011-296427
"Strasznie głośno, niesamowicie blisko"
spokojnie można z nastolatkami
Drugiego nie widziałam, ale synowie mówią, że dużo lepszy.
bardzo polecam !
pierwszy odc. widziałam, o drugim czytałam, że lepszy i niestety natrafiłam na spoilery więc będę musiała jakoś specjalnie się starać byc zaskoczona nagłymi zwrotami akcji