@Pola A próbowałaś moczem przykładać. Oczywiście swoim. Bardzo przyspiesza gojenie ran. Od wielu lat tak robie Albo jak się brzydzisz to ci polecam żel skin taki opatrunek co przyspiesza gojenie. Ps. Kurcze nie pamietam czy to skin dokładnie.
W czwartek doznałam urazu kolana, byłam u chirurga, RTg w porządku, zastosowałam się do zaleceń, ale niewiele pomaglo. Wczoraj jeszcze raz poszłam do rodzinnego i dostałam skierowanie do ortopedy, ale są dłuższe terminy oczekiwania. Co robić w takiej sytuacji?
Chyba najszybciej to witamina c w dużej dawce, ale może być gwałtownie. U mnie działa spirulina 6 tabletek na czczo. W ogóle spirulina brana regularnie wyeliminowała mi ciążowe zaparcia.
Zwiększyć nawodnienie jeżeli jest niewystarczające, regularna aktywność fizyczna, mniejsze posiłki bogate w warzywa, wizyta u osteopaty.U mnie zadziałało w 100 % już od dawna. Piję codziennie, pomaga na wyregulowanie pracy jelit. Osobiście czuje się po niej o wiele lepiej i lżej.
Komentarz
Albo jak się brzydzisz to ci polecam żel skin taki opatrunek co przyspiesza gojenie.
Ps. Kurcze nie pamietam czy to skin dokładnie.
Piję codziennie, pomaga na wyregulowanie pracy jelit. Osobiście czuje się po niej o wiele lepiej i lżej.