@Kobieta ja termin mam na jutro,cała moja czwórka urodzona przed terminem,a ten uparciuszek siedzi i ani myśli wychodzić. A wcześniej męczyło,straszyło,tabletki łykałam żeby wcześniaczek nie był. Też byłam pewna że w październiku urodzę. ;-)
u mnie podobnie. tez brałam leki na podtrzymanie. córkę urodzilam w 32 t.c. a ten uparcie siedzi. tymbardziej, że mialam kilka falszywych alarmów, gdzie myślalam ze to już. a tutaj nic z tego. Tobie tez zycze powodzenia!
Możesz mieć niedomogę lutealną, czyli niewydolne ciałko żółte w jajniku po owulacji. Jeśli jesteś w stanie, to warto poobserwować cykle. Porządnie, z mierzeniem temperatury. I zrobić notatki. Albo od razu na Dąbrowską ;-)
Jak dlugo czlowiek trawi cos w zoladku? Wiem, pierdola. Ale kurde mam dosc po 6h mdlosci zwracania posilku w formie tylko pogryzionej. Jakby moj zoladek powiedzial, ze ma wolne, sorki. Kwasow tam jakichs nie powinno byc? No ludzie, 6 godzin? Rzuca mi sie to na wszystko, bol glowy ciagle plus wlasciwie sie nie wyprozniam... Bo niby czym...
To na pewno wina tylko bycia w dwupaku i hormonow?
@Dorotak, ja przez pierwsze trzy miesiące wyobrażałam sobie, co czują chorzy onkologiczni fantazjujacy o eutanazji Choć dopuszczam myśl, że z dziewczynkami jest gorzej, bo zoo dwóch chlopcach druga panna. Ja w chwilach desperacji lykalam torecan. Dopuszczony w ciąży.
@MartynaN, na recepte? Ten prevomit g.warty, w ogole nie dziala na mnie... Dostalam 8tabl na sprobowanie od poloznej @Skatarzyna, P.dzis mnie podsumowal, ze wszystko by gralo, tylko ja nie moge miec w ciazy dzieci. Hm. No, to jakby niewypal. Funkcjonuje ok od 3 nad ranem do 12.
Zrobiłam sobie morfologię dziś, niestety nie na czczo bo to o 11 było, ale 3h po posiłku. Byłam ciekawa jakie wyniki będą po moich walkach z wirusami. Jest coś poza normą ( hemoglobina jak zwykle) ale nie znam się.. @MartynaN nie chciałoby Ci się zerknąć ? PLease.....
Ech, chyba muszę sprawdzić sobie wreszcie poziom ferrytyny. Może te moje dolegliwości to nie żadna tarczyca a już anemia..:( Jakoś tak błaho mi zawsze ta niedokrwistość brzmiała. Tylko w ciąży pilnowałam się z suplementacją a tak to jakoś machnęłam ręką..
Komentarz
u mnie podobnie. tez brałam leki na podtrzymanie. córkę urodzilam w 32 t.c. a ten uparcie siedzi. tymbardziej, że mialam kilka falszywych alarmów, gdzie myślalam ze to już. a tutaj nic z tego.
Tobie tez zycze powodzenia!
jako, że zyję w Irlandii to wolałabym dzisiejszą datę ominąc jednak :bz
pocieszylas mnie trochę:)
Albo od razu na Dąbrowską ;-)
Rzuca mi sie to na wszystko, bol glowy ciagle plus wlasciwie sie nie wyprozniam... Bo niby czym...
To na pewno wina tylko bycia w dwupaku i hormonow?
żołądek jest pusty po 6 h.
W 3tyg dobilam do 60kg. Mam apetyt, jestem glodna. I figa.
Choć dopuszczam myśl, że z dziewczynkami jest gorzej, bo zoo dwóch chlopcach druga panna.
Ja w chwilach desperacji lykalam torecan. Dopuszczony w ciąży.
Dostalam 8tabl na sprobowanie od poloznej
@Skatarzyna, P.dzis mnie podsumowal, ze wszystko by gralo, tylko ja nie moge miec w ciazy dzieci. Hm. No, to jakby niewypal.
Funkcjonuje ok od 3 nad ranem do 12.
Mi sie przydarzylo w I trymestrze schudnac 6 kg, potem 4 utylam finalnie.
Wymiekam i juz nie chce.
a i tak juz moglabym byc w ciazy....
moze na dziewczynke te pawie nie sa takie okropne, chociaz po wpisie MartynyN, nie mam zludzen.
duzo mi dawal watek o dolegliwosciach ciazowych, tam sobie pisalam o strasznych rzygach.
Najgorsze dla mnie w czasie tego wymiotowania bylo wychodzenie z lazienki na czworaka... dol i nie wiem ile metrow mulu.
Psycha strasznie mi sie zmeczyla w ciazy z drugim synem.
Byłam ciekawa jakie wyniki będą po moich walkach z wirusami. Jest coś poza normą ( hemoglobina jak zwykle) ale nie znam się.. @MartynaN nie chciałoby Ci się zerknąć ? PLease.....
Krwinki białe (WBC)
8,04 G/l
3,50 - 10,00
Krwinki czerwone (RBC)
4,24 T/l
3,50 - 5,00
Hemoglobina
11,4 g/dl
12,0 - 16,0
Hematokryt
34,9 %
37,0 - 47,0