Poszukujemy domku 2,3 pokojowego lub mieszkania do wynajęcia w okolicach Warszawy, najlepiej okolice Stara Miłosna, Wesoła, Sulejówek, Ząbki, Wołomin, Zielonka do 1300 maksymalnie + opłaty.
jakby ktoś coś gdzieś słyszał to bardzo poprosiłabym o info na priw.
Dzięki.
Komentarz
Mogę tylko pokibicować:)
ale
idealne dla dwóch osób...............
rodzinie takiej jak nasza dziękują uprzejmie....pewnie dlatego, że się boją, że może nasze małe dzieci zburzą im tę chałupę?????
szlag
:-((
Aga przyjedźcie, wykończycie sobie u nas 2-3 pokoje i będziecie mogli mieszkać za free podzielimy się kosztami ogrzewania zawsze to będzie łatwiej a i roboty dla budowlańców u nas cała masa.
no my pod wawą chcieliśmy mieszkać.....jakoś póki co w tych rejonach nam dobrze, oprócz problemów z mieszkaniem....
Nikt nikomu nie ufa - masakra.
A ja mam naprawdę dosyć moich właścicielek (dziś kolejny smsik był, że dziecię o 7;45 stuknęło)
+
Jutro będę dzwonić
Ale Sulejówek za daleko od uczelni
@Predi - domek do którego numer mi podałaś jest niestety za mały dla nas
Jestem szczerze zaskoczona Sulejówkiem. Właśnie odkryłam, że jest BEZPOŚREDNIE połączenie koleją z pkp sulejówek do pkp służewiec, gdzie Haczor ma zajęcia (bardzo blisko stamtąd) - jedzie się ok 49 min. Z Włoch jedzie się w zależności od korków 30-120min więc jakaś bardzo duża różnica by to nie była.