Już idzie się załamać, teraz wyjeżdżam z placu.. Ten egzamin miałam jakiś dziwny. Wylosowałam klakson i światła cofania. No i dobra zrobiła łuk ale za szybko w kopercie się zatrzymałam no ok. druga próba udało się górka bez problemu. No to jedziemy na miasto i tu zawszę stres mi się włącza. dobra wyjechaliśmy minęła wielką ciężarowe i dalej jedziemy. Jedne światła mineła no i dojechaliśmy do drugich a tam jest nakaz w prawko światła plus ta szczała no i ja stała tam któraś, szczałka się zapaliła i tam ruszyli mi auto zgasło ten egzaminator zaczął krzyczeć no i ja odpaliłam i pojechałam nie zobaczyłam że już nie mam tej szczałki i po egzaminie...takie coś i już koniec..tak się załamałam popłakałam.. Bardzo boje się śniegu..wiem że Wrocław dobrze odśnieżony jest
Czy ktoś mógłby polecić dobra szkołę jazdy i instruktora we Wrocławiu? Dla osoby która boi się jeździć i potrzebuje kogoś cierpliwego kto potrafi na spokojnie tłumaczyć.
We Wrocławiu nie znam szkół jazdy. Ale za to w Oławie. Ma numer telefonu to super instruktorki. Dużo mnie nauczyła. We wrocku nie polecam kursata niby tanio, ale mają badzo drogie egzaminy wewnętrzne i bez tego ci nie pozwolą isć do WORD. Dużo osób tak mi mówi..
Ja wykupiłam kurs okazyjnie w promocji za 900zl. Szkoła jazdy była w centrum wwy. O Objejeździłam całe centrum i trasę na dzielnice gdzie zdawałam egzamin i uważam że to była strata czasu i godzin jazdy z instruktorem. Kursanci którzy wyjeździli całe 30godzin po trasach egzaminacyjnych mają większe szanse na szybsze zdanie egzaminu.
Dobry kurs to taki gdzie nauka jazdy odbywa się po trasach egzaminacyjnych!
Też. Mój ostatni egzamin po wrocku i jechałam trasą nie egzaminacyjną. Tylko egzaminator sobie wybrał. To nie tak ze 100% będziesz jeździć tymi trasami, czasem egzaminator chce gdzieś indziej. A 3 razy jechał normalnie jak się uczyłam.
zmiany w przepisach, kto odbierze prawo jazdy po 4 czerwca praktycznie nie będzie mógł jeździć bo 1 trzeba mieć liść 2 trzeba kurs dodatkowy robić 3 trzeba jeźdzć z osobą która ma prawo jazdy jakiś czas 4 są ograniczenia w pędkości u takiego kierowcy to tak w skrócie
zmiany w przepisach, kto odbierze prawo jazdy po 4 czerwca praktycznie nie będzie mógł jeździć bo 1 trzeba mieć liść 2 trzeba kurs dodatkowy robić 3 trzeba jeźdzć z osobą która ma prawo jazdy jakiś czas 4 są ograniczenia w pędkości u takiego kierowcy to tak w skrócie
3 razy policja złapie. Prawko zabrane. Kurs to na jakies ślizki gdzie jedna godzina to chyba z 300 zł jakoś tak zrozumiałam.
A tak sobie odswiezylam watek, bo mam egzamin w czwartek Mam plan, ze zdam za pierwszym podejsciem ... wiele sie zmienilo od mojego wpisu z pazdziernika. Jezdze, parkuje, nawet staram sie jezdzic z dozwolona predkoscia (wczesniej wszystkich blokowalam, bo tak wolno jezdzilam . Co u Ciebie mama_malwina? Zdalas?
Komentarz
Teraz patrze najbliższy termin to na 19..:(
Bardzo boje się śniegu..wiem że Wrocław dobrze odśnieżony jest
Ja dalej nie zdałam tego 21..zapisana jestem na 23.01 na 11.30
Trzeba zdążyć do 4 czerwca.
Myśle pewnie @asiao prwawo jazdy zdała.
Wchodzę....i o gastrologach czytam.
Luuudu!
Porady lekarzowe w wątku kierowcowym...to możliwe tylko na tym forum!
Atsd... @asiao ty juz kierowcą jestes? Bo nie sledziłam ostatnio.
Kursanci którzy wyjeździli całe 30godzin po trasach egzaminacyjnych mają większe szanse na szybsze zdanie egzaminu.
Nie mam jeszcze prawa jazdy
trzeba się śpieszyć do 4 czerwca..
bo 1 trzeba mieć liść 2 trzeba kurs dodatkowy robić 3 trzeba jeźdzć z osobą która ma prawo jazdy jakiś czas 4 są ograniczenia w pędkości u takiego kierowcy to tak w skrócie
Oczywiście optymistycznie wierzę że do czerwca zdam
Zmiany na prawo jazdy 4 czerwca 2018 - Prawo-Jazdy-360.pl
Co u Ciebie mama_malwina? Zdalas?
dorosly jest wiec może