na usprawiedliwienie tak poznego startu W zmotoryzowanym swiecie mam to, ze lekcje jazdy rozpoczelam z 10 lat temu, wiec mozna powiedziec ze juz od tak dawna jezdze
Nie wiem. Mlody zapisał się na kurs, umówił się na badania, zrobił je. Do egzaminu teoretycznego przygotowuje się i sam i razem z innymi na wykładach. W między czasie jeździ z instruktorem. Zda egzamin teoretyczny ( teraz zaliczone testy są bezterminowe) i zaraz będzie się umawiał się na egzamin z jazd. mysle ze nie ma co czekać, bo zmiany w przepisach które maja wejść tylko utrudnia
Czy warto kupić testy na stronie np prawo jazdy 360 itp , w tych testach co mam nie ma wytłumaczenia pod każdym pytaniem , ja nie potrafię jeździć autem ,
Nie możesz iść zdawać testów bez ukończenia kursu.musisz zrobic kurs w szkole jazdy.zazwyczaj tam robią badania na miejscu.musisz odsłuchać ileś tam godzin teorii.zdac testy wewnętrzne w szkole jazdy i wtedy idziesz na test do wordu..
Chodzi mi o dodatkowe przygotowanie się teoretyczne , zanim pójdę na kurs, tak samo żeby badania zrobić wcześniej bo skąd na raz tyle gotowki wziąć, no i może by było taniej niż w szkole jazdy
@nowa teorii ucz się na własną rękę ale przede wszystkim skontaktuj sie ze szkołą jazdy - powiedz im ze wybierasz kurs z opcją nauki teorii w domu. Wtedy dadzą Ci dostęp do ich aplikacji gdzie będziesz mogla testy robic takie jak na egzaminie.
@nowa teorii ucz się na własną rękę ale przede wszystkim skontaktuj sie ze szkołą jazdy - powiedz im ze wybierasz kurs z opcją nauki teorii w domu. Wtedy dadzą Ci dostęp do ich aplikacji gdzie będziesz mogla testy robic takie jak na egzaminie.
Tak tez sobie Młody wybrał, bo sztywne daty i godz wykładów kolidowały z Jego obowiązkami pozaszkolnymi. Oczywiście miał możliwość uczestnictwa w wykładach jeśli tylko chciał. Badania mieliśmy w gabinecie poleconym przez szkole jazdy, koszt nie był wliczony w koszt kursu. Płaciliśmy chyba 150,-
Ja jeszcze nie zdawałam ma dopiero egzamin na 23.01. Lekarza miałam w cenie kursu, ale to miała z 4 lata temu gdzie lekarz był za 50 zł. Kurs może trwać ile chcesz..jedno robią w miesiąc inny z pół roku. @leli aty jeździsz tak autem bez prawka bo normalnej drodze? Jak tak to zdasz..Bo ja tylko elka jeżdżę..
Co do rat, u nas 1-wsza 200 zł przy zapisie plus 120 lekarz, druga400 i nie ma ram czasowych, jak syn zapłaci i będzie miał 6 teorii za sobą, to dopiero dostanie instruktora do jazdy. Więc jak nie będzie kasy, to oni będą czekać aż wpłaci i nic mu nie przepada. Nie mówię pół roku, ale miesiąc-półtora tak . Jest duża konkurencja, dlatego łatwiej się dogadać w danej szkole- zależy im na klientach i dobrej opinii K
@mama_malwina nie, po drodze to z instruktorka jazdy, a z mezem po parkingu pod supermarketem. Napisalam, ze juz od 10 lat jezdze, w tym znaczeniu, ze wtedy wykupilam pierwsza lekcje
Komentarz
zacznij pracowac nad realizacją marzeń
testy te co są aktualnie dołączone zdaję tak 68/74, 70/74 najsłabszy wynik 54/74 nie chodziłam na żaden kurs
Mlody zapisał się na kurs, umówił się na badania, zrobił je.
Do egzaminu teoretycznego przygotowuje się i sam i razem z innymi na wykładach. W między czasie jeździ z instruktorem. Zda egzamin teoretyczny ( teraz zaliczone testy są bezterminowe) i zaraz będzie się umawiał się na egzamin z jazd.
mysle ze nie ma co czekać, bo zmiany w przepisach które maja wejść tylko utrudnia
Najczęściej jest wliczone w cenę kursu i bez kłopotu.
a badania ile czasu wcześniej można zrobić to niestety nie wiem....
Tak czy siak głupio badania zrobić a potem nie pójść na kurs.
To mówię jak, która 3 lata nie byłam u gina, a powinnam co roku.
Moja znajoma w wakacje zaczęła kurs i trwa...bo a to ona a to instruktor nie może.
Oczywiście miał możliwość uczestnictwa w wykładach jeśli tylko chciał.
Badania mieliśmy w gabinecie poleconym przez szkole jazdy, koszt nie był wliczony w koszt kursu. Płaciliśmy chyba 150,-
Lekarza miałam w cenie kursu, ale to miała z 4 lata temu gdzie lekarz był za 50 zł.
Kurs może trwać ile chcesz..jedno robią w miesiąc inny z pół roku.
@leli aty jeździsz tak autem bez prawka bo normalnej drodze? Jak tak to zdasz..Bo ja tylko elka jeżdżę..
Jest duża konkurencja, dlatego łatwiej się dogadać w danej szkole- zależy im na klientach i dobrej opinii
K
teraz tylko praktyczny