Kapustkę o tej porze roku, to zdecydowanie preferuję starą. Mam właśnie dwie główeczki i pewnie w najbliższych dniach nie zawaham się ich użyć, ku zgorszeniu moich dzieci, które za kapuchą nie przepadają.
bardzo gęsta, bardzo pyszna zupa z czerwonej soczewicy jutro resztę chyba zblenduję i zrobię grzanki czosnkowe do tego najlepsze wegeburgery na świecie jak będzie dobry dzień to w bułkach domowych jak gorszy to z ryżem i ogórem
Komentarz
nic specjalnego, a jednak smak i zapach nieporównywalny z zimową kuchnią.
za to wczoraj kebab, w placku jak racuch (bleee)
Dzis bede robić roladki wołowe we własnym sosie,ziemniaki , surówka z pomidorów i cebuli ze śmietana:-)
Maślanka.
Samo dobro i smaczne.
oto menu na obiadokolacji po bierzmowaniu dziś niedługo
A w zamrażarce prawie 50 kolejnych w obu wersjach +2litry barszczu w wekach.
Reszta farszu pójdzie jutro do canneloni.
I niech mi dziś nikt już nie wyjeżdża z gotowaną kolacją.
jutro resztę chyba zblenduję i zrobię grzanki czosnkowe
do tego najlepsze wegeburgery na świecie
jak będzie dobry dzień to w bułkach domowych
jak gorszy to z ryżem i ogórem
E.lit