Ja nie związuję ,trzymają się ładnie.Oczywiście muszą być odpowiednio rozbite i farszu nie za dużo
Jeszcze nigdy się nie rozwaliły.POWODZENIA!!
I Smacznego!
Gotuję brokuły na zupę krem! :cool: Uwielbiam to! Małż już zaspokoił głód wołowiną z puszki i chyba za brokuły podziękuje! A ja ufam w to, że mają sporo błonnika... I że mi pomogą...
Właśnie zasiliłam nas truskawami miksowanymi z kefirem.
Biedaczek :sad: usiadł do nauki, a tu chyba sąsiad wrócił z pracy i zaczął wiercić w ścianach :sad:
Włoskie 'oscypki' (scamorza) podgrzane, żeby rozpuściły się w środku + fasolka szparagowa z masłem i bułką tartą + ryż z sosem sojowym + pokrojone pomidory z olejem lnianym i oregano.
Do picia kompot z imbiru i cynamonu.
@gielki - mam tą radość, że mam ogródek i to spory. A do tego chorą Dorotę - muszę o nią zadbać. Jadłospis więc ułożony pod nią, a że i ja takie wiktuały lubię bardzo, więc całą rodzinkę nimi raczę, czy chcą, czy nie chcą. Chłopcy raczej nie chcą, niestety...
Komentarz
Jeszcze nigdy się nie rozwaliły.POWODZENIA!!
I Smacznego!
Właśnie zasiliłam nas truskawami miksowanymi z kefirem.
Biedaczek :sad: usiadł do nauki, a tu chyba sąsiad wrócił z pracy i zaczął wiercić w ścianach :sad:
Do picia kompot z imbiru i cynamonu.
Zeżarli na stojąco prawie i zawrzasnęli, że głodni :sad:
Poprawiliśmy plackami ziemniaczono-marchwianymi.
Mniam!:bigsmile:
Właśnie dojadam resztę.
Dorota też zjadła. I była bardzo zadowolona - w wolnej chwili między karmieniami.