Nie miejsce tu na niskie przepychanki ,ale trudno mi się oprzeć wrażeniu ,że to bardzo podobnie jak obecny Minister Sprawiedliwości -sąd nakazał mu (w dwóch instancjach) ujawnić listy poparcia do neo KRS - a on do tej pory nie ujawnił ...
Nawet jeżeli odejdzie, w co wątpię, będzie wyznaczony inny misiu. Nie znikną powiązania z mrówkami i itp. Więc czym się tu podniecać. I nie za bardzo wiem czemu czepiają się Pawlowicz. Gość swoimi atakami przyczyniał się do podziałów, a teraz zgrywa Matkę Teresę.
Po pierwsze, to nie została zgłoszona impreza masowa, z tego co policja mówiła, a po drugie zawsze były protesty, że za dużo wymaga państwo od Owsiaka względem bezpieczeństwa.
Trzeba poprostu zmienić ustawę dotyczącą wyposażania placówek medycznych w sprzęt medyczny i wogole nie będzie potrzeby organizowania zbiórek charytatywnych na sprzęt Nie bywałe że od tylu lat tego nie zrobili ...
Niechby były zbiórki. Ale sprzęt powinien być nabywany zgodnie z procedurą przetargową. Inaczej mamy do czynienia z sytuacjami, gdzie szpital zostaje uszczęśliwiony sprzętem, którego koszty eksploatacji są wielokrotnie większe niż dla innego sprzętu.
To tak jak z drukarkami, niektórych nie chciałbym za darmo, ze względu na koszt tonerów.
Niestety jak szpital odmawiał przyjęcia sprzętu od WOŚP to od razu była afera, że dyrektor do d* i tym szantażem emocjonalnym placówki były zmuszone do brania co dają.
W takich chwilach dobrze jest sobie zrobić przerwę od serwisów informacyjnych i komentarzy na fb. Z jednej strony komentarze, że to skutek nienawiści sianej przez PiS, z drugiej koszmarne teksty Pawłowicz. Ten wątek z uśmieszkiem w tytule też teraz trochę nie na miejscu.
Też uważam że uśmieszek jest nie na miejscu , choć sama zatytułowałam wątek. Ale zakładałam go jak przegrał w sądzie, wtedy liczyłam że przegrana sprawi że uporządkuje sprawy finansowe fundacji, będzie wszytko czarno na białym i cieszyła się z tego. Teraz proszę @Maciek_bs jeśli możesz edytuj tytuł i skasuj uśmieszek. Bo to co się dzieje absolutnie nie jest śmieszne.
Z tego co wiem , niedawno był zarzut i nawet orzeczenie. Nie dotyczyło to akurat ujawnienia lub nie dokumentów fundacji. A co stoi na przeszkodzie , żeby był zarzut prokuratorski w sytuacji , gdy Prokuratura jest od 3,5 roku kierowana przez Ziobrę ??? Gdyby naprawdę były podstawy ?
Serio każdy chory psychicznie zna ofiarę z nazwiska ?? Dość wyraźnie mowi i " ogarnia " sobie mikrofon ??
Chory psychicznie człowiek niekoniecznie oznacza kogos kto bełkocze od rzeczy... Może to być np osoba z mania prześladowcza. To czy facet był poczytalny ustala specjaliści.
Tylko, kto powinien zgłosić masową imprezę miasto, czy Owsiak, on nie organizuje tego w każdym mieście. Na pewno dużo więcej wtedy kosztuje impreza, ale są też inne przepisy dotyczące ochrony.
Komentarz
wyczuł moment, zeby "odsunąć się" od koryta
I nie za bardzo wiem czemu czepiają się Pawlowicz.
Gość swoimi atakami przyczyniał się do podziałów, a teraz zgrywa Matkę Teresę.
Czekam aż zrobią zbiórkę na Owsiaka żeby nie rezygnował
Nic nie polubiłam a mam wyświetlane wpisy z tej grupy
Czemu tak?
Nie bywałe że od tylu lat tego nie zrobili ...
To tak jak z drukarkami, niektórych nie chciałbym za darmo, ze względu na koszt tonerów.
Niestety jak szpital odmawiał przyjęcia sprzętu od WOŚP to od razu była afera, że dyrektor do d* i tym szantażem emocjonalnym placówki były zmuszone do brania co dają.
Teraz proszę @Maciek_bs jeśli możesz edytuj tytuł i skasuj uśmieszek. Bo to co się dzieje absolutnie nie jest śmieszne.
Wszystko mija nawet najdłuższa żmija
Pisz do Prokuratury .