Wracamy z kościoła wszyscy już mocno chcą do toalety. Mąż - 123 zamawiam, że pierwszy korzystam Syn (z oburzeniem) - NIE! Ten kto się pierwszy rozebrze!
J. (10 lat) je baardzo powoli dokładkę zupy. Wszyscy już poszli. Ja: Kończ już, bo nie jesz, tylko się wygłupiasz! J.: Ale ja jeeem! Ja: Jak będziesz tak wolno jadł, to nie zdążysz z angielskim i graniem przed Mszą św.! (Synowie mają dyżur ministrancki) J (ze stoickim spokojem): I taki mam plan!
Nurkuje pod stol, zeby wyjac cos co wpadlo pod sama sciane, a moja 3,5 latka swoim slodkim basikiem: ale jestes mamusiu gruba!!! Na dzieci zawsze mozna liczyc
Kuba wyszedł właśnie do fizjo, powiedział wcześniej dzieciom gdzie i po co idzie, to teraz dzieci bawią się swoimi pieskami z bajki i Zosia gada: "Chodźmy pieski do fizoperateuty, uleczy Was!"
Jesteśmy w McDonald w toalecie. Z uwagi na to, że poruszamy się śladami to zawsze idziemy do tej z przewijanie,co też dla niepełnosprawnych jest. Niestety muszla bardzo wysoko zawieszona. Syn (3 lata) się szykuje do siusiania. - Synku, wysiusiaj się na siedząco,bo tu bardzo wysoko jest. -Mamo, chcę na stojąco. - Synku, za mały jesteś, siusiaj na siedząco. Klimo zniecierpliwiony: - Mamoooo, chłopaki tak robią.
Komentarz
Podchodzi do taty i mówi: Tata naucz mnie wygrywać!
Mąż - 123 zamawiam, że pierwszy korzystam
Syn (z oburzeniem) - NIE! Ten kto się pierwszy rozebrze!
Ja: Kończ już, bo nie jesz, tylko się wygłupiasz!
J.: Ale ja jeeem!
Ja: Jak będziesz tak wolno jadł, to nie zdążysz z angielskim i graniem przed Mszą św.! (Synowie mają dyżur ministrancki)
J (ze stoickim spokojem): I taki mam plan!
O co prosi Z.?;)
Mama, ale chcemy, żeby to było Twoje dzieło od początku do końca.
Babułka babułka babobobe babułka- bułkę dostał
Em: Tak tato, nas zzera wigilijny stres.
Na dzieci zawsze mozna liczyc
"Chodźmy pieski do fizoperateuty, uleczy Was!"
- Synku, wysiusiaj się na siedząco,bo tu bardzo wysoko jest.
-Mamo, chcę na stojąco.
- Synku, za mały jesteś, siusiaj na siedząco.
Klimo zniecierpliwiony:
- Mamoooo, chłopaki tak robią.
"Mamo, a wiesz w jakiej miejscowości urodził się Jezus? W miejscowości Bentleye!"
Pamiętaj na masełka musze mieć strój anioła.
Syn: Na masełkach mialem krawat, na Swieta chce miec muche.
Corka: na masełkach mialam egelancka bluzeczke.
Ja, podpowiadam: Po...
J.: Potrzebuję.
- chcę to, bo chcę urosnąć (bigos).
Zjadł połowę, odsuwa talerz:
- Już urosłem.
Pytanie na co z zachwytem patrzy mój 2 latek?