U nas nadal ostro. Jeszcze nie płuca. Zapalenie krtani. Przede mną kolejna noc nebulizacji. Strasznie mi go żal i boję się o niego.
Monira pewnie to wiesz, ale doraźnym ratunkiem jest przebywanie w zimnie, spanie przy otwartym oknie. Chociaż pogoda sprzyja, w lecie przy otwartym zamrażalniku trzeba.
Sterydy w nebulizacji niestety nie pomagają szybko (o ile w ogóle, tyle, że sól nawilża) na obrzęk krtani, jak jest źle warto mieć Encorton w razie "W".
Poproszę za mojego męża. Walczy z robotą (nowym tematem) i zamierza do późnej nocy, bo w dzień nie wyrabia, łącząc pracę z domem. Stres, żeby do rana zrobił i stres, bo nie cierpię jak musi zarywać noce.
U nas nadal ostro. Jeszcze nie płuca. Zapalenie krtani. Przede mną kolejna noc nebulizacji. Strasznie mi go żal i boję się o niego.
Monira pewnie to wiesz, ale doraźnym ratunkiem jest przebywanie w zimnie, spanie przy otwartym oknie. Chociaż pogoda sprzyja, w lecie przy otwartym zamrażalniku trzeba.
Sterydy w nebulizacji niestety nie pomagają szybko (o ile w ogóle, tyle, że sól nawilża) na obrzęk krtani, jak jest źle warto mieć Encorton w razie "W".
Polecam inhalacje z solą fizjo i szczyptą sody oczyszczonej.
Dziękuję za modlitwę. Już syn jest w domu. To taka niespodziewana operacja, bo skręt jądra. Dobrze, że nasza lekarka postawiła dobra diagnozę i kazała od razu na chirurgię jechać.
Aneczka rano wstał, miałam go do szkoły wyprawiać i powiedział że boli brzuch. Okazało się że najbardziej boli lewa pachwina, lewy dół brzucha i lewe jąderko. Lekarka zadzwoniła że mamy nie przyjeżdżać na wizytę tylko od razu na chirurgiczny dyżur. No i trafiła z diagnoza. Skręt jądra jeśli jest zablokowany przepływ krwi powoduje martwicę jądra i amputację. Do 6 godz musi być operacja. Nasz na szczęście miał jeszcze przepływy ok i czekali z operacją, bo był po jedzeniu.
Jakiś czas temu prosiłam o modlitwę za skrajne wcześniaki, trojaczki mojego kolegi z pracy. Aktualnie żyje już tylko jeden chłopiec z tej trójki... Bardzo proszę o modlitwę za niego i o siłę dla rodziców...
Troszkę dziwnie mi wpadać tylko "za potrzebą", ale bardzo potrzebuję modlitwy... jestem w trakcie szukania mieszkania i znalazłam takie dla mnie prawie idealne... chciałam prosić o modlitwę, żeby się to wszystko udało, cena, kredyt itd.. dziękuję
Komentarz
Edit: Mąż z dziećmi w drodze na narty.
A Najstarszy, który miał przyjechac na obiad własnie dzwonił, że się spóźni, bo miał stłuczkę
Dziękuję