Proszę bardzo, pomódlcie się za młodą mamę z maleńkim dzieckiem pod sercem, która usłyszała niedawno, że choruje na złośliwy nowotwór. O wszelkie łaski i pełne uzdrowienie.
O zdrowie dla najmłodszego, Męża i mnie. Mieliśmy opuścić mieszkanie bo wchodzi ekipa remontowa, a coś nas rozkłada i nie chcemy nikomu zwalić się na głowę chorzy.
Bea ten Jurek? Wlasnie tak ostatnio dziala sluzba zdrowia... na sorach roznych.. w toruniu prawie codziennie piszą .. sama doswiadczylam w 9tym mies ze skrecona noga... ehh .+++
Proszę o modlitwę za mojego tatę Ma nadciśnienie, ciągle zaczerwienioną twarz i bolą ostatnio bardzo go plecy. Mam ciągle fatalne myśli i boję się że może dojść udaru, zawału, nowotworu I za mnie abym przestala może myśleć tak negatywnie ☹️
Za mojego tatę ostatnio wszystko go dotyka plecy mocny ból, nadciśnienie, słabszy słuch... Nie wiemy co się dzieje a mnie to bardzo martwi, mimo że na razie dobrze się trzyma
Komentarz
K
Dziś czwarta rocznica wypadku.
Ma nadciśnienie, ciągle zaczerwienioną twarz i bolą ostatnio bardzo go plecy. Mam ciągle fatalne myśli i boję się że może dojść udaru, zawału, nowotworu
I za mnie abym przestala może myśleć tak negatywnie ☹️
I aby w końcu było dobrze, zwyczajnie dobrze...
Bardzo się denerwuje.