Poproszę za Kosieńkę. Jest bardzo chora. Dostała antybiotyki i baterię leków. Jeśli do wieczora się nie polepszy czeka nas szpital:( Właśnie rozeznaję co i jak.
Poproszę za Agatę i jej córkę Weronikę o spokój i zdrowie dla obu. O mądrość i dobre rozeznanie lekarza, który będzie w środę interpretował wyniki badań Weroniki, bo jest podejrzenie poważnej choroby. Dziewczynka ma 10 lat.
Proszę o modlitwę za Kasie, moją siostrzenicę, i trójkę dzieci. Dziś mieli wypadek. Najmłodszy najbardziej ucierpiał, ale są już w domu. I by znalazł się sprawca, bo uciekł z miejsca zdarzenia.
Poproszę za męża. Niestety nie jest dobrze i prawdopodobnie czeka go operacja na kręgosłup. Czekamy jeszcze na jedną konsultacje w czwartek. Aby objawy neurologiczne ustąpiły i udało się wyleczyć zachowawczo.
Pomocy! Umiera koleżanka z klasy mojej córki, Amelka. Jest w śpiączce. Rodzice wyprosili 10 dni bez odłączenia od aparatury podtrzymującej życie. Wszyscy modlimy się... Już teraz o cud. Proszę o modlitwę. Czy ktoś z Was ma oleje św. Szarabela? Rodzice szukają. ..
@natalnika, podczas Triduum obiecuję pamiętać o Amelce.
Myślę, że warto mieć w zanadrzu media, gdyby grozili odłączeniem. Wtedy dla szpitala przestaje to być oczywiste, a przynajmniej muszą zmierzyć się z jakimś oporem, co samo w sobie daje rodzinie więcej czasu na działanie.
@natalnika, może rodzice dziewczynki zgłosiliby się do prof. Talara? On nie odmawia nikomu. Warto podpowiedzieć, żeby mieli wiedzę - on pomaga ludziom właśnie w takich najcięższych stanach i robi to bardzo skutecznie. Zadecydują i tak wedle własnego rozeznania.
O zdrowie dla mojego męża. Czekamy na wynik testu na covida. Maż jest bardzo chory. Nigdy Go takiego nie widziałam, a jesteśmy małżeństwem ponad 30 lat. Boje się o Niego.
Komentarz
I by znalazł się sprawca, bo uciekł z miejsca zdarzenia.
Aby objawy neurologiczne ustąpiły i udało się wyleczyć zachowawczo.
Ale Pascha juz w Niebie!
+++
Warto, jeżeli nie będzie znaczącej poprawy powtórzyć test za 2 dni.