Proszę w intencji naszego Maćka, żeby udało się EEG zrobić
I jak udało się. A jakie będziesz miał Maciek. Takie gdzie dziecko ma spać czy tylko czuwanie..mnie w piątek czeka takie gdzie dziecko musi spac fizjologicznie czyli samemu. Pamiętam w modlitwie+++
Odbieram dzis wyniki badań, zapowiada się kiepsko. O spokoj ducha dla nas i światło Ducha Świętego dla lekarzy. Sw. Józefie, Oblubieńcze NMP, módl się za nami.
Odbieram dzis wyniki badań, zapowiada się kiepsko. O spokoj ducha dla nas i światło Ducha Świętego dla lekarzy. Sw. Józefie, Oblubieńcze NMP, módl się za nami.
Wyniki badań takie se. Dziś o 15 następna konsultacja. O to samo proszę.
Bardzo prosze o modlitwe za moje małżeństwo. I by się jakoś ułożyło finasowo. Bo po świętach zaczynam z córka rehabilitację wzorku bo dostaliśmy 1 procent. Niestety wiąże się z tym że muszę z pracy zrezygnować...;( Pamiętam w modlitwach waszw intencję.
Wyniki badań takie se. Dziś o 15 następna konsultacja. O to samo proszę.
Za syna poprosze, jestesmy na sorze i czekany na konsultacje. Cos jest z plucami nie tak.
Dziekuje, juz w domu jestesmy. Bylo podejrzenie zapalenia oplucnej, ale rentgen wykazal zapalenie pluc. Dostal antybiotyk i mam nadzieje, ze mu sie wreszcie polepszy.
Ja tez poproszę. Mam dzis usg, 12 tc. No a coż - młodzi nie jestesmy, brałam psychotropy na początku i jeszcze covid mielismy 3 tyg temu O zdrowie dla dziecka i pokoj serca dla mnie.. Dziekuję!
Ja tez poproszę. Mam dzis usg, 12 tc. No a coż - młodzi nie jestesmy, brałam psychotropy na początku i jeszcze covid mielismy 3 tyg temu O zdrowie dla dziecka i pokoj serca dla mnie.. Dziekuję!
Wanda, tak dla otuchy napiszę, że koleżanka tez przeszła covid w I trymestrze i z maluszkiem wszystko w najlepszym porządku. Tez się stresowała
Komentarz
Pamiętam w modlitwie+++
Pamiętam w modlitwach waszw intencję.