A nie o niej myślałam, nie kojarzę chamskich wypowiedzi, że poglądy ma inne od Twoich to wiem.
Nie? A to ciekawe bo o "kretynach" dziennikarzach (co ciekawe - także z NaTemat i GW ) oraz o młodzieży że to "konsumpcjonistyczne ćpuny" to pisały nawet lewackie media.
Przykłady pierwsze z brzegu:)
Widać to chamstwo bardziej powszechne niż by się wydawało, komentarz był do @Klarcia wypowiedzi a propos Bosaka, kulturę ma przynajmniej
Biorąc pod uwagę dotychczasowe wysiłki i będący na rękę jako doskonałe usprawiedliwienie ale też i realna przeszkoda - kryzys, zaduma potrwa dalsze x lat, ale na pewno skorzystają zatrudnieni przy projekcie
Ale głosowanie tajne, zapoznaj się ze szczegółami, w Niemczech też tak zorgsnizowano wybory i nikt nie protestował, protesty są tylko dlatego, że to jest PIS .
a mnie zależy na wyniku Bosaka, gdyż uważam, że ten wynik może zaważyć na naszej przyszłości, na wydostaniu się z kręgu Okrągłego Stołu
Ten mydłek nie ma szans - zresztą nie mam ochoty znowu czuć się upokorzona jako Polka, bo mój prezydent ma tylko maturę i blamuje się na światowych salonach.
Jest taka jedna pani co jest profesorem, ale najwyraźniej nie ma wykształcenia podstawowego, taka z niej chamówa
Tysiąckroć wolę "tą panią" (moja krew, mój charakterek), aniżeli "mydłka". Zresztą, ona na prezydenta by się nie pchała.
Komentarz
Czyli gaz potanial i ludzie placa teraz polowe tego co za PO?
Wtedy oddamy w zarządzanie Niemcom a potem ogłosimy, że udało się wynegocjować transfer na preferencyjnych warunkach
Ona nie jest prof.
Dokumenty do głosowania do skrzynki? Bez potwierdzenia odbioru? Na pewno?
Jak zaznaczysz dwóch np?
Jednego roku dwóch kandydatów skreslilam bo żaden mi nie odpowiadał
Bosak na przykład dość przystojny.
Tysiąckroć wolę "tą panią" (moja krew, mój charakterek), aniżeli "mydłka". Zresztą, ona na prezydenta by się nie pchała.
Wyczuwam tutaj ordynarne judzenie opozycji.