Taw kusisz... ale ja od razu mówię... chętnie... ale ja po nowym roku dopiero coś będę mogła kupić... Jedziemy na święta do moich rodziców a tam 5 mojego rodzeństwa i w ogóle dużo ludzi... kasę muszę chomikować
OT / jak ja już się nie mogę doczekać świąt z moją rodziną!!!
No... nie wiemy kiedy ten początek nastąpi i jak długo będzie trwał. "Kolejka" będzie dodrukowana w przyszłym roku więc jeżeli komuś sie nie spieszy to moze się okazac, że będzie sporo tańsza.
Zobaczymy jak to będzie u nas bo tato w szpitalu. Co jakis czas jezdzi(kiedyś już pisałem)na Wysokie Łąki
Mam jeszcze prośbę gdybyscie pomogli mi to wypromowaccena fajna no i chyba warto. Na Naszej Klasie, Facebooku czy gdzie tam jeszcze... każdy palec cenny... Nie chce isc na Allegro bo jednak mimo wszystko kojarzy mi się z badziewiem. Moze chce robic głową mur ale sprzedaz nie musi byc wielka... wazne by jakoś szło. Jest strona na facebooku...
Całkiem możliwe że z okazji 65 rocznicy śmierci "Ognia" może się pojawic karcianka "Żołnierze wyklęci" do nabycia w jakiejś ciekawej formie. Rozmowy trwają.
Moje dzieci bardzo je lubią. Są doskonale wykonane i warte swoich - dosyć wygórowanych - cen. Wolę im kupić małą figurkę schleich niż trzy dinozaury no name.
[cite] Wanda:[/cite]A tak btw, Eleonoro - czy my możemy Was nawiedzić w sytuacji Twojego przymusowego unieruchomienia??? Poczekamy trochę, może lekarze zwolnią Cię z łoża boleści, jak myślisz?
Dopiero odpisuję, bo ostatni tydzień spędziłam w szpitalu :sad: Muszę leżeć i na razie się nie zanosi na lepszy los. Dobrze, że dzidziuś to wszystko wytrzymuje.
Moje dzieci bardzo je lubią. Są doskonale wykonane i warte swoich - dosyć wygórowanych - cen. Wolę im kupić małą figurkę schleich niż trzy dinozaury no name.
Ty wiesz jakiego kiedys mega negatywa za ten wzorek dostalem na allegro... trafiłem na jakiegoś uczulonego. Dziwne... bo brał Szczerbiec... wydawało mi się, że swój.
Ja nie czekam na przelew, zaksiegowanie nie trwa tydzień, wystarczy wyłsc potwierdzenie wplaty i natychmiast wysyłam. Nie zakladam ze ktos bedzie fałszował potwierdzenia. Najlepiej zwykle puscic potwierdzenie mailem nawet jak ktos przelewa elektonicznie ekspresem bo sesje przychodzące mi się mijają i jedna przychodzi jak juz nie moge nadac priorytetu, a druga jak poczta jest juz zamknieta. Natomiast wysylam jeszcze tego samego dnia jezeli ktos w jakikolwiek sposob sie dogada.
Mam mały poslizg z "303" bo wyslany zostal w czwartek i jeszcze nie mam (poczta wiec dzisiaj powinien byc tylko nie wiem czy zdaze nadac) jutro no to bedzie na czwartek. Gdyby cos poszlo nie tak to w środe zorganizuje kuriera.
Komentarz
OT / jak ja już się nie mogę doczekać świąt z moją rodziną!!!
Zobaczymy jak to będzie u nas bo tato w szpitalu. Co jakis czas jezdzi(kiedyś już pisałem)na Wysokie Łąki
no to poczekamy... do poniedziałku jest trochę czasu
A ktoś dostał paczkę z tych wczorajszych priorytetów?
:shamed: Nie spojrzałam tak dokładnie na kopertę...wyprułam środek i schowałam w tajne miejsce....:ah:
Całkiem możliwe że z okazji 65 rocznicy śmierci "Ognia" może się pojawic karcianka "Żołnierze wyklęci" do nabycia w jakiejś ciekawej formie. Rozmowy trwają.
Jakaś sprzedaż przekroczyła 300 sztuk, co bym mógł się zająć?
Mam sugestię co do asortymentu: schleich
Na mail kierownika wysłany został mail.:cool:
Dopiero odpisuję, bo ostatni tydzień spędziłam w szpitalu :sad: Muszę leżeć i na razie się nie zanosi na lepszy los. Dobrze, że dzidziuś to wszystko wytrzymuje.
dostałam dziś paczkę
Bardzo dziękuję i pewnie coś jeszcze kupię
Listy priorytetowe idą jeden dzień, natomiast paczki dwa dni.
list na kartonie był ale chyba nie do mnie :P może do Taw'owej :P
natomiast bardzo podobał mi się papier w który owinięta była paczka - szkoda, że wzorek był od środka
Bo priorytet trzeba nadać do 16:00 żeby się łapał na to wcześniejsze doręczenie.
No pewnie że dostaniesz. A gdyby nawet nie to mam metę w Krakowie wiec i tak tak.