Gdzie indziej numer vbac3cc chyba by nie przeszedł . @Ewalas, a z kim rodziłas? W terminie czy po tp? I sama akcja szla czy ze wspomaganiem: balonik, przebicie pęcherza lub oxy?
Gdzie indziej numer vbac3cc chyba by nie przeszedł . @Ewalas, a z kim rodziłas? W terminie czy po tp? I sama akcja szla czy ze wspomaganiem: balonik, przebicie pęcherza lub oxy?
porod byl calkowicie fizjologiczny. Na porodowce byla 2h maria romanowska i 3h finalne jakas dorota. Porod rozpoczal sie sam odejsciem czopa i odrazu skurczami nie reg. 1 dzien przed tp a zakonczyl 4 dni po tp
Ewa, ogromne gratulacje i ukłony za determinację. A można spytać z jakiego powodu miałaś cesarskie cięcia?
1cc zle poprowadzony porod, nagla deceleracja i cc 2cc na zimno bo to stan po cc a ja wciaz niedouczona 3cc po 4 dniach skurczy co 4 min wywolanych o zgrozo masazem szyjki zwyczajnie sie poddalam presji lekarzy-tydz na pato wspominam jsko gehenne 4sn
Wiem pamietam, Bardzo dobrze to znioslam. Az bylam zdziwiona. Jednak 3 ostatnie cc używam hybrydobarier gel. Myśle, że to częściowo zasluga tego i dobrej ręki operatora.
Arletta gratuluję! Mogę zapytać o ten hybrydobarier gel? Google nic nie znalazł jestem po 3cieciach, marzę o kolejnym Cudzie ale ostatnio trafiłam do gina, który wprost powiedział, że jak Pani chce żyć - a przecież ma dla kogo- to koniec dzieci. Tak bez badania prawił, taki wróżbita ehh
Komentarz
+
@Ewalas, a z kim rodziłas? W terminie czy po tp? I sama akcja szla czy ze wspomaganiem: balonik, przebicie pęcherza lub oxy?
Poza tym tez jestem w grupie fb
Na porodowce byla 2h maria romanowska i 3h finalne jakas dorota.
Porod rozpoczal sie sam odejsciem czopa i odrazu skurczami nie reg. 1 dzien przed tp a zakonczyl 4 dni po tp
To jestes na bierzaco
2cc na zimno bo to stan po cc a ja wciaz niedouczona
3cc po 4 dniach skurczy co 4 min wywolanych o zgrozo masazem szyjki zwyczajnie sie poddalam presji lekarzy-tydz na pato wspominam jsko gehenne
4sn
Bardzo dobrze to znioslam. Az bylam zdziwiona. Jednak 3 ostatnie cc używam hybrydobarier gel. Myśle, że to częściowo zasluga tego i dobrej ręki operatora.
Moje 2 znajome po 7 cctroche narzekaly