A ja jestem zadowolona bo zostawiłam dzieci z ciocią Asią, a po 6 godzinach zastałam wszystkich w dobrej kondycji psycho-fizycznej.
Ciocia Asia również daje oznaki zadowolenia. Może ma to związek z tym, że właśnie wychodzi?:cool:
Jestem bardzo zadowolona po dzisiejszej wywiadówce naszej trzecioklasistki!
Dla mnie to :shocked::shocked::shocked:(w pozytywnym znaczeniu), po tym jakie pochwały uslyszałam pod adresem Weroniki. Normalnie okazało się, że nasze chyba najbardziej leniwe dziecko jest niemal prymusem! No i w ogóle same pochwały!
A ja idąc na wywiadówkę nastawiłam się, żę usłyszę zupełnie co innego, zwłaszcza, że córka powiedziała, mżeby lepiej tata poszedł, bo "Ty Mamo będziesz się na mnie darła"...:bigsmile:
No i jestem zadowolona, bo moje nowe żelazko z agregatorem pary jest rewelacyjne!!!
Wprawdzie kosztowało niemało, ale nie żałuję... Poprzednie miało 3,5 bar, a to ma 5!
A dodatkowo podwójną moc pary. I muszę przyznać, że naprawdę widzę różnicę. Prasowanie jest zdecydowanie łatwiejsze... Szkoda tylko, że mam aż takie zaległości w prasowaniu, że zajmie mi to chyba z tydzień.
Ale przyznam się po cichu, że dziś pomyslałam sobie, że to nawet dobrze, że tamto wysiadło, bo dzięki temu mam lepsze! Czy aby nie grzeszę...?
No i jestem zadowolona po dzisiejszej kontroli wagi:bigsmile:. Przytytam mniej niż myślałam, że przytyłam... Mam nadzieję, że do końca nie przekroczę 20 kg. Dla niektórych to pewnie kosmos. Ale jak na moje "normy" to by było całkiem nieźle
Udało nam się obejrzeć film, nagrany z miesiąc temu wieczorwą porą. To było "Tam, gdzie rosną poziomki" Bergmana. Widziałam to kiedyś i znów podobało mi się tak samo.
Nie wiem czy pisac tu czy na Fallusowej Łaczce, bo sprawa sie tez tyczy pieluch i srania... :ap:
Bardzo sie ciesze, bo moja Cora juz przechodzi na rozmiar MIDI :tooth: KUPA SIĘ NIE MIEŚCI W MINI :crazy:
Ciesze sie bardzo ze mi ta moja kochana Malizna tak rosnie!!!
A smieje sie swiadomie tak bosko, ze nie moge! :heartsabove:
Obserwuje i szczerzy dziasla PRZESLICZNIE :heartbounce:
Moi panowie:pasiasty-Mateusz,granatowy-Antek,granatowy-Kuba. Słychać też moje Amen))) Wzruszona bylam bardzo,dumna jak paw(ica )też:cq::cq::cq::cq::gq::gq::gq::gq:
Komentarz
Ciocia Asia również daje oznaki zadowolenia. Może ma to związek z tym, że właśnie wychodzi?:cool:
Dla mnie to :shocked::shocked::shocked:(w pozytywnym znaczeniu), po tym jakie pochwały uslyszałam pod adresem Weroniki. Normalnie okazało się, że nasze chyba najbardziej leniwe dziecko jest niemal prymusem! No i w ogóle same pochwały!
A ja idąc na wywiadówkę nastawiłam się, żę usłyszę zupełnie co innego, zwłaszcza, że córka powiedziała, mżeby lepiej tata poszedł, bo "Ty Mamo będziesz się na mnie darła"...:bigsmile:
No i jestem zadowolona, bo moje nowe żelazko z agregatorem pary jest rewelacyjne!!!
Wprawdzie kosztowało niemało, ale nie żałuję... Poprzednie miało 3,5 bar, a to ma 5!
A dodatkowo podwójną moc pary. I muszę przyznać, że naprawdę widzę różnicę. Prasowanie jest zdecydowanie łatwiejsze... Szkoda tylko, że mam aż takie zaległości w prasowaniu, że zajmie mi to chyba z tydzień.
Ale przyznam się po cichu, że dziś pomyslałam sobie, że to nawet dobrze, że tamto wysiadło, bo dzięki temu mam lepsze! Czy aby nie grzeszę...?
Przytytam mniej niż myślałam, że przytyłam...
Mam nadzieję, że do końca nie przekroczę 20 kg. Dla niektórych to pewnie kosmos. Ale jak na moje "normy" to by było całkiem nieźle
Bardzo sie ciesze, bo moja Cora juz przechodzi na rozmiar MIDI :tooth:
KUPA SIĘ NIE MIEŚCI W MINI :crazy:
Ciesze sie bardzo ze mi ta moja kochana Malizna tak rosnie!!!
A smieje sie swiadomie tak bosko, ze nie moge! :heartsabove:
Obserwuje i szczerzy dziasla PRZESLICZNIE :heartbounce:
A najlepszy tekst: "Malizna" :bj:. A i jeszcze ten: "szczerzy dziąsła".
Zazdraszczam!
A to w takim razie można się wprosić do Was na kawę?
DZIECI TO KUPA SZCZĘŚCIA... Z PRZEWAGĄ KUPY :tooth::tooth::tooth:
Wysyłam Ci wiadomość na FB.
Słychać też moje Amen)))
Wzruszona bylam bardzo,dumna jak paw(ica )też:cq::cq::cq::cq::gq::gq::gq::gq:
do 13tej..
Zadowolona czekam na zaproszenie na kawę!
Wysyłam Ci pv.