Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Dla zadowolonych

11112141617125

Komentarz

• Ojej... Jestem taka zadowolona, ze juz urodzilam i mam siły do pracy!

Tyle w domu do nadrobienia!
    .... I w serduszkach dzieci też..... Bez matki tyle tygodni ostatnio były..... :da:
  • a ja nie tylko zadowolona jestem, ale wręcz dumna z siebie :wink:

lepszy dziś trochę dzień miałam i WYPRASOWAŁAM zaległości, posprzątałam w największej szafie, ułożyłam u dzieci, wyprałam a jest dopiero południe :D
  • Te porządki to i mnie dopadły -dzieci wyjechały na parę dni do dziadków, a ja z najmłodszą wypoczywam przez sprzątanie. Jestem bardzo zadowolona, ze została ze mną najmłodsza dwu latka!!!Dzięki Bogu, że ją mam!!!...i nieśmiało proszę o więcej Boże.
  • Porządki, porządki!:bigsmile:
    Właśnie wymyłam lodówkę... strach się przyznać, jak długo (po studencku) była niemyta...

A teraz pójdę wciągnąć puste kalorie, po bitej śmietanie będę baaardzo zadowolona:af:
  • Wpadła do nas Małgorzata32 , ale się cieszymy:bigsmile: przyniosła dużo radości i widzieliśmy zdjęcie dzidziusia http://macg.net/emoticons/baby.gif
  • Nooooo,Ona zazwyczaj wpada(w sensie-szybko,głosno)
    Super
  • http://img14.imageshack.us/img14/5895/011dm.jpg
  • Felkowi Małgorzata się od razu spodobała

003nog.jpg
  • Maniuchna, jakiś Ty chudy!!
  • Felka szczególnie zainteresowała bluzka M32 na guziki
    :cool:

faceci :cool::cool:

Maniek , ale Cię mniej!!!!!!!!!!!!!
  • Piękne zdjęcia.
  • Fajoskie zdjecia:).

A ja jestem bardzo zadowolona z rozwiązania problemu logistycznego... Nie wiem, czy powinnam to pisać, ale plan ten polega na porzuceniu najmłodszego z tatą, moją mamą i opiekinką na jedną dobę. Myślicie, że dadzą radę?;)))
  • dadzą,dadzą!!!
  • pewnie że dadzą!!!!
  • Dobrze Was widziec!!!

Jestem bardzo zadowolona... maz zrobil mi herbate, powyglupialismy sie, posmialismy... Boze, jak mi bylo tego brak:bigsmile:

Moja corka dzis 1 raz zasypiala bez nas!!!:df:
  • A ja upolowałam na bazarze prawdziwe, oryginalne, komunistyczne "lentinki". (Takie czekoladowe, kolorowe guziczki - dla młodych, nieświadomych dodam.) I teraz je sama zjadam i nie muszę sie po kątach chować, bo póżno i wszyscy poszli spać.
  • A czy jest wątek - dla wkurzonych?;) Jest po północy, a ja jeszcze nie zaczęłam się pakować, a raczej nie się, tylko całą rodzinę. Jedziemy na dwie tury, najpierw ja ze starszakami pociągiem, a dobę po nas mąż z najmłodszym.

ale tak w ogóle to jestem baaardzoo zadowolona, dawno nie byliśmy całą rodziną w Zako:)
  • [cite] maniek:[/cite]Wpadła do nas Małgorzata32 , ale się cieszymy:bigsmile: przyniosła dużo radości i widzieliśmy zdjęcie dzidziusia http://macg.net/emoticons/baby.gif

No ja też jestem baaaaardzo zadowolona po pobycie w stolicy.
    Poznałam rodzinę Mańka!!!!! Oni są super! A Felek normalnie przeuroczy!
    jest takim pogodnym dzieckiem, że swoją radościa zaraża wszystkich wokół...
    Szkoda tylko, że tak krótko:cry:
  • [cite] MamaMika:[/cite]Nooooo,Ona zazwyczaj wpada(w sensie-szybko,głosno)
    Super

No wiesz, trudno inaczej, jak się ma jedynie pół godzinki na wizytę.
    Ale cieszę się i z tego...
  • Poznałam również Marsjankę:bigsmile:
    I zostałam fachowo obsłużona w kwestii zakupu pieluch.
  • A tu chwalę się synkiem...
    http://img715.imageshack.us/img715/6444/mayj.jpg
    Czyż nie jest śliczny?:wink:
  • Śliczny!!!:ck:
  • Wpada, jak burza...włosów na Jej głowie:bigsmile:

Synek :thumbup:
  • Kurcze, Maniek tak niespodziewanie z tymi zdjęciami wyskoczył, że nie zdążyłam się uczesać:bigsmile:
  • Przystojniacha...

A ja jestem zadowolona, bo Kaja bezproblemowo powoli odstawia się od piersi, i ja też nie cierpię z tego powodu tak jak myślałam, że będę:wink:
  • Ech...całe życie marzę o takich włosach...
  • Dzisiaj dzieciaki obudziły mnie z życzeniami i prezentami urodzinowymi. Córa mała życzenia wręcz filozoficzne, rysunek z domkiem i ogrodem pełnym kwiatów. Młody na pytanie, co to on narysował, odpowiedział niewzruszony: "Kreski". :bigsmile:
    Ja już odżywam po grypsku, więc po kawie i jesteśmy prawie że zwarci i gotowi na spacer.
    W dodatku dostałam kasę, co do której już zaczynałam wątpić.
  • Sto lat! Sto lat!:az:
  • W takim razie, Aga:

Plurimos annos!!!
    :flowers:
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.