W sobotę popsuła mi się pralka. Dzisiaj z bólem serca i kręgosłupa prałam tony brudnych ciuchów we Frani...
A mężuś wrócił z pracy, rozkręcił pralkę poprzeglądał, podotykał i już działa!
HURAAAAA!
Nawet mnie plecy przestały boleć z tej radości. No i kasa w portfelu została.
Bogu niech będą dzięki!
A ja jestem zadowolona, bo mam nową bardzo fajną koleżankę, która w dodatku jest moją sąsiadką z bloku, wprowadziła się niedawno. Dzieli nas 9 pięter
Mamy dzieci w podobnym wieku i bardzo dobrze nam się rozmawia. W dodatku, a może przede wszystkim, jest osobą wierzącą.
Żegnajcie samotne spacerki a także nudy na pudy w deszczowe dni!!!
Komentarz
Goska,wzruszyłam sie tym zdjęciem . Fajnie Cie zobaczyć w ciąży.
Maniek,ale z Ciebie LASEK!!!!!!!!!!!!!!!
:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
sto lat!!!
:flowers:
:fi::fi::fi:
Właśnie dowiedziałam się, że jestem zdrowa. Po długiej walce pozbyłam się gronkowca złocistego...
Z radości znów wypiłabym herbatę pokrzywową... gdyby mi się nie skończyła już:sad:
A mężuś wrócił z pracy, rozkręcił pralkę poprzeglądał, podotykał i już działa!
HURAAAAA!
Nawet mnie plecy przestały boleć z tej radości. No i kasa w portfelu została.
Bogu niech będą dzięki!
Mamy dzieci w podobnym wieku i bardzo dobrze nam się rozmawia. W dodatku, a może przede wszystkim, jest osobą wierzącą.
Żegnajcie samotne spacerki a także nudy na pudy w deszczowe dni!!!