Nie mogłam tego przeczytać z godzinę wcześniej?! Właśnie skończyłam myć okna :bigsmile: Zadowolona jestem, okna mam umyte sporo innej pracy odwalone, zostało jeszcze dużo ale mnie wzięło na generalne porządki, nawet ściany umyłam w pokoju. :bigsmile:
[cite] Irkub:[/cite]Nie mogłam tego przeczytać z godzinę wcześniej?! Właśnie skończyłam myć okna :bigsmile: Zadowolona jestem, okna mam umyte sporo innej pracy odwalone, zostało jeszcze dużo ale mnie wzięło na generalne porządki, nawet ściany umyłam w pokoju. :bigsmile:
A ja się muszę gdzieś pochwalić! O 16:00 przjeżdzają do mnie z Poznania: moje 2 siostry i 2 braci! No i szaleję, ze szczęścia! Jedna siostra nie mogła, bo egzaminy, ale reszta to się skrzyknęła spontanicznie... :er: Oni są tacy nieobliczalni, szaleni, radośni! No szaleję ze szczęscia! :ag::ag::ag:
Jestem zadowolona, bo już po chemii w domu. Mogłam odmówić Drogę Krzyżową i wysłuchać Koronki z Radiem Niepokalanów - polecam to radio .
A teraz gotujemy z małżonkiem rybę na parze .
[cite] AgaMaria:[/cite]Jestem zadowolona, bo już po chemii w domu. Mogłam odmówić Drogę Krzyżową i wysłuchać Koronki z Radiem Niepokalanów - polecam to radio .
oprócz tego,ze jestem zadowolona,ze AgaMaria jest zadowolona:bigsmile::bigsmile:, to jestem zadowolona,, bo spadł śliczny, biały śnieżek, otulił dość grubą pierzynką cały świat za oknem. To dżołk taki.
?żołk - że się cieszę
Dziękuję Wam za Waszą modlitwę za moją Siostre ( miła krwawienia w ok 6-7 tyg ciąży ) wszystko minęło i jest ok , widziałam fotki z usg !!! jest malutki nas "groszek" jak Go JA nazywamy ale jest wszyseko ok
Pranie juz powieszone, kolejne przygotowane,piję kawkę myślę o tym co jeszcze posprzątać.Młody do kościółka na 11 ja na 18 zdążę się wyszykować jest super!
Komentarz
Boże, jak mnie to uszczęśliwia!!
Dobrze, że nie przeczytałąś, straciłabyś parę...
?żołk - że się cieszę
Dzisiaj mamy 22 rocznicę!!!:swingin:
To był dobry czas...:ab:
WSZELKIEGO DOBRA na dalsze wspólne lata!
:heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce:
:fi:
Ma prostą drogę do świętości przy mnie... :shamed:
Też dziś jestem zadowolona, dobry dzień jest, mimo pobudki o 6 ranoi śniegu za oknem (szok, szok, szok)
:cheer:
PS. Jak na moje to jest jeszcze inaczej. Dzieci mają z Wami prostą drogę do świętości:bigsmile:
Mądralo...!
Niedługo to samo będę mówić o Waszych dziaciach.:bigsmile:
Więc chyba nie jest aż tak źle:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
A on przy Tobie.:bigsmile:
Tata Cię pozdrawia serdecznie i w czółko całuje po ojcowsku.:bigsmile:
A szybciej się nie da? Mailem jakimś czy smsem? :bigsmile:
Właśnie, maila Ci wysłałam. Chodź tam
DZIĘKUJĘ Wam Wszyskim
Cieszę się jakby to był moje