A ja jestem zadowolona, bo chodzę, siedzę i leżę nie odczuwając bólu. Wprawdzie lekarz stwierdził, że taki atak rwy kulszowej powinien być leczony w szpitalu, ale jakoś uprosiłam i skończyło się na leczeniu domowym. Uff, jaka ulga, mała rzecz a cieszy.
A my mieliśmy dziś dobry dzień. Jestem zadowolona, bo odwiedziła nas przyjaciółka, rano też serdeczna koleżanka - właściwie też przyjaciółka. Udało mi się oprócz gości troszkę popracować. Małż uczy się do studiów. Acha, powód do radości to też ochłodzenie - jest czym oddychać i te burze nieco już się przewaliły...:cool:
Lubie jezdzic samochodem sama- moge sluchac co mi sie podoba I czasem spiewam Na cale gardlo-miny kierowcow obok Na swiatlach-bezcenne:-)Rzadkie to chwile,ale lubie je celebrowac;-)
Tyle co skończyłam pisać w wątku Mam Dość ale co tam tu też się zaakcentuję :smile:
CIESZĘ SIĘ bo przylatuje do mnie jutro ( a właściwie to już dziś patrząc na zegarek ) siostra :bigsmile: a no i kupiłam żelazko , koniec kreowania się na lumpa , no i piękna begonia kwitnie na oknie :smile:
Ochrzciliśmy Jędrka i samo to jest powodem do wielkiej radości, ale do tego było tak świetnie, cała uroczystość i przyjęcie pięknie się udały. Fajnych mamy znajomych i rodzinę :bigsmile:
[cite] Pax:[/cite]Lubie jezdzic samochodem sama- moge sluchac co mi sie podoba I czasem spiewam Na cale gardlo-miny kierowcow obok Na swiatlach-bezcenne:-)Rzadkie to chwile,ale lubie je celebrowac;-)
[cite] Pax:[/cite]Lubie jezdzic samochodem sama- moge sluchac co mi sie podoba I czasem spiewam Na cale gardlo-miny kierowcow obok Na swiatlach-bezcenne:-)Rzadkie to chwile,ale lubie je celebrowac;-)
Jestem dość zadowolona, choć oczywiście trochę się boję i martwię o przyszłość :shamed:. Wtedy staram się ufać jeszcze więcej. Za mało się modlę :shamed:. Acha, i dziękuje Bogu, że nie wiem, co będzie, ale dziś żyję i dał mi jeszcze jeden dzień z pięknymi obłokami...
Acha, jestem zadowolona, bo udaje mi się dziś trwać na diecie antyrakowej bezwęglowodanowej :bigsmile:
Acha, jestem zadowolona, bo małż ostatnio pogodniejszy. I jestem zadowolona, bo właśnie piję rozgrzewającą herbatkę zieloną z wkrojonymi cząstkami imbiru :cool:
AgoMario, uwielbiam Cię! Twoją wiarę, optymizm, pogodę ducha. Tego cieszenia się z małych rzeczy. Możesz być dla nas wzorem i cieszę się, że tu piszesz. Bardzo Ci kibicuję w walce z chorobą i pamiętam w modlitwie.
Komentarz
A ten 6tyg lokator, coś bliżej o nim powiesz??
:tooth:
Trzymaj się Niko8!
Ale dzis sobie musialam w aucie muzy posłuchac
CIESZĘ SIĘ bo przylatuje do mnie jutro ( a właściwie to już dziś patrząc na zegarek ) siostra :bigsmile: a no i kupiłam żelazko , koniec kreowania się na lumpa , no i piękna begonia kwitnie na oknie :smile:
i za miesiąc jedziemy do Chorwacji:surfing:
Szczegóły w wątku "Wzorowy uczeń"
Acha, jestem zadowolona, bo udaje mi się dziś trwać na diecie antyrakowej bezwęglowodanowej :bigsmile:
W co ja sie ubiorę?????????????????????????
Jestem bardzo zadowolona :bigsmile:
Balumkowie rulez:bigsmile:
...wazelina....
A my miło spędziliśmy popołudnie! Znowu mogłam potrzymać
niemowlaczka :rainbow:...
No i te widoki w górach....:gq: