zrobiłam przegląd ciuchów małej i powsadzałam je do worków - 62, 68, 74 i większe.
zajęło mi to ponad 2h ale zwolni się duuużo miejsca
o ile tylko Pan Mąż wrzuci wory na pawlacz...
[cite] Haku:[/cite]zrobiłam przegląd ciuchów małej i powsadzałam je do worków - 62, 68, 74 i większe.
i zrobiłam zupę - barszcz czerwony
Hm, nie żebym się wtrącała, ale te 62 to może sobie ściągniesz, albo lepiej w ogóle nie wrzucisz? Wiesz, one, te dzieci, to galopem rosną... (A tak poważnie - to piszę, bo miałam :shocked::shocked::shocked: jak pomyślałam - mój Boże, Felka wyrosła już z 74?!?!?!?! toż ona rośnie szybciej niż moje pierwsza mutantka...!)
Ach, jaka jestem zadowolona!!!
Odebrałam dzisiaj wreszcie gratis za punkty apteczne - zbierałam 3 lata!:bigsmile: - ekspres do kawy! Całkiem zwyczajny, najprostszy, ale ile radości! Tym bardziej, że od lat przepadam za kawką z ekspresu...!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Hejka wybaczcie, że trochę z innej beczki nie kawowej Jestem mega zadowolona, bo powoli odpuszcza mi popołudniowy ból głowy .
Byliśmy dzisiaj na pięknym Starym cmentarzu w Łodzi. Widzieliśmy liczne sójki. W ogóle się nas nie bały Sikorki też już u nas są :cool:. Ptaszyska w ogóle aktywne teraz - zbiórka żywności - orzechy, żołędzie itp.
Ja jestem też bardzo zadowolona, załatwiłam mnóstwo spraw, udało mi się wywiązac z jednego ważnego zobowiązania, a do tego ktoś (a raczej ktosie) będa u mnie z 11 na 12 listopada. Strasznie się cieszę:bigsmile:
Nika8 mam podobny, ma więcej możliwości, dostałam go na rocznicę ślubu od rodziców, ale oni zabulili za niego siedem razy więcej
Gratuluję takiego zakupu :iw:
U nas placki ziemniaczane też częściej...:bigsmile:
Komentarz
a ciasto i tak urosło
:fm:
i zrobiłam zupę - barszcz czerwony
Hm, nie żebym się wtrącała, ale te 62 to może sobie ściągniesz, albo lepiej w ogóle nie wrzucisz? Wiesz, one, te dzieci, to galopem rosną... (A tak poważnie - to piszę, bo miałam :shocked::shocked::shocked: jak pomyślałam - mój Boże, Felka wyrosła już z 74?!?!?!?! toż ona rośnie szybciej niż moje pierwsza mutantka...!)
Odebrałam dzisiaj wreszcie gratis za punkty apteczne - zbierałam 3 lata!:bigsmile: - ekspres do kawy! Całkiem zwyczajny, najprostszy, ale ile radości! Tym bardziej, że od lat przepadam za kawką z ekspresu...!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Olesia, żeś się zapomniała... A na kawę zaprosić?!
czy takie:
czy takie?:
a mam kilka razy użyty taki jak na dole tylko biały - u nas się nie sprawdził
wybaczcie, że trochę z innej beczki nie kawowej
Jestem mega zadowolona, bo powoli odpuszcza mi popołudniowy ból głowy .
Byliśmy dzisiaj na pięknym Starym cmentarzu w Łodzi. Widzieliśmy liczne sójki. W ogóle się nas nie bały
Sikorki też już u nas są :cool:.
Ptaszyska w ogóle aktywne teraz - zbiórka żywności - orzechy, żołędzie itp.
Pax - choćby dzisiaj...!
I już jestem zadowolona od samego rana...!!!
Super...!
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Edit: czekamy niecierpliwie!!!
Raczej tego nie przewidujemy, niestety...
Chociaż cuda się zdarzają...
Za to zawsze można spotkać się podczas wojaży wakacyjnych.
Zelmer Prymus 877 za 119 zł w Tesco
Wczoraj zrobiłam pierwsze placki ziemniaczane od 2 lat
Gratuluję takiego zakupu :iw:
U nas placki ziemniaczane też częściej...:bigsmile:
potem koktail,
a na koniec wyszły z tego placki
No... Widziałam go w RTV-EURO-AGD za 359 zł :cool:
Bezcenne :bigsmile: