Zadowolona jestem,bo lekarz endokrynolog powiedział że jest ok, a badania tak czasem w ciąży wychodzą bo coś tam coś tam.
No i buźka mi się uśmiecha jak sobie przypomnę kawkę z MamąMiką,po prostu bardzo się cieszę i mam nadzieję że uda nam się spotkanie powtórzyć i przedłużyć.
Aniu,jak ja żałuje,ze tak krótko sie widziałysmy i tak mało pogadałysmy... Bardzo Ci dziekuje za ten czas. Mam nadzieję,ze spotkamy sie niebawem na dłużej. Kochana z Ciebie kobieta a spokój ,jaki masz w sobie jest bardzo rzadko spotykany. Jesteś człowiekiem,przy którym się odpoczywa.:bigsmile:
Już drugi tydzień trwa dla nas dobra passa.
Wszystko w rodzinie zaczyna się dobrze układać, niemal codziennie spotyka mnie ktoś lub coś miłego. Dostaję wiele rzeczy które są mi niezbędne, a których bym się nie spodziewała jako darowizny.
Wczoraj zaskoczyła mnie paczka z USA od bardzo dalekiej rodziny męża, były w niej ciuszki na mojego Franka... skąd oni wiedzieli jaki rozmiar wysłać, skoro nie mamy ze sobą żadnego kontaktu...? A ciuszki takie, których mi brakowało (bo w większości jestem już zaopatrzona przez jedną z naszych forumowiczek) piżamki, majtki itp wszystko z postaciami z bajek, które F. ogląda i lubi.
Wciąż potwierdza się fakt, iż Opatrzność Boża nad nami czuwa :whorship::whorship:
[cite] celinka:[/cite]Już drugi tydzień trwa dla nas dobra passa.
Wszystko w rodzinie zaczyna się dobrze układać, niemal codziennie spotyka mnie ktoś lub coś miłego. Dostaję wiele rzeczy które są mi niezbędne, a których bym się nie spodziewała jako darowizny.
Wczoraj zaskoczyła mnie paczka z USA od bardzo dalekiej rodziny męża, były w niej ciuszki na mojego Franka... skąd oni wiedzieli jaki rozmiar wysłać, skoro nie mamy ze sobą żadnego kontaktu...? A ciuszki takie, których mi brakowało (bo w większości jestem już zaopatrzona przez jedną z naszych forumowiczek) piżamki, majtki itp wszystko z postaciami z bajek, które F. ogląda i lubi.
Wciąż potwierdza się fakt, iż Opatrzność Boża nad nami czuwa :whorship::whorship:
No popatrz!!
A u mnie tak samo!
Znaczy oprócz paczki z Usa:bigsmile:
Zawsze zadowolona jestem gdy dzieci zadowolone
A dziś syn pierwsze miejsce z zawodach biegach na 1500m zajął:bigsmile:
Już widzę jak najmłodszy chce kupić medal :bigsmile:
Ale się fajnie czyta takie posty! Dzięki, że dzielicie się radością :bigsmile:. Celinko, super z tą paczką i rzeczami na F. :cool: Bridget, ekstra! Gratuluję syna. Juko - gratuluję chodzenia
Jakaś chandra ostatnio i z modlitwą ciężko, a na taką jesień najlepsze odwiedziny przyjaciół dawno nie widzianych. Były łzy wzruszenia i pyszne ciacho i zbyt słona ogórkowa( beczkę soli mamy za sobą)- akumulatorki naładowane:swingin:
[cite] Bridget:[/cite]Zawsze zadowolona jestem gdy dzieci zadowolone
wróciłam do domu po 4 dniowym pracowitym wyjeździe i zastałam czyściutkim :bigsmile: a dziś odpoczywam, nie mogę aż z wrażenia, że moge spokojnie coś poczytac, coś załatwić i z nowenną wyszlam prawie na prostą :bigsmile:
idę zupkę zatem ugotować do kompletu szczęścia :ag:
Komentarz
Boze prowadź :cool:
:whorship:
Pawlukiewiczowi
Kresowiance
i tym, którzy pamietali..... :flowers::flowers::flowers:
Aaaaa, o Bogu "zapomnialam" :iv:
No i buźka mi się uśmiecha jak sobie przypomnę kawkę z MamąMiką,po prostu bardzo się cieszę i mam nadzieję że uda nam się spotkanie powtórzyć i przedłużyć.
Bardzo Ci dziekuje za ten czas.
Mam nadzieję,ze spotkamy sie niebawem na dłużej.
Kochana z Ciebie kobieta a spokój ,jaki masz w sobie jest bardzo rzadko spotykany.
Jesteś człowiekiem,przy którym się odpoczywa.:bigsmile:
Pan Bóg, Pawlukiewiczem, nam baaaardzo pomógł :df:
:di:
A u mnie tak samo!
Znaczy oprócz paczki z Usa:bigsmile:
Bridget, ekstra! Gratuluję syna. Juko - gratuluję chodzenia
:bigsmile:
A mówił ,że był ciepło ubrany
a dziś odpoczywam, nie mogę aż z wrażenia, że moge spokojnie coś poczytac, coś załatwić i z nowenną wyszlam prawie na prostą :bigsmile:
idę zupkę zatem ugotować do kompletu szczęścia :ag:
Jestem zadowolona, bo się wyspałam
AB!!!!
:di::di::di:
ha ha ha!! :af:
a Ty w tych sronach bywasz?