Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Dla zadowolonych

16791112125

Komentarz

• Maniek , ale to nie ten wątek :wink:
  • No tak, ale jak byliśmy u nich(zadowoleni) to nie było czasu otwierać komputera.
  • Oglądamy z małżem serial "Awantura o Basię" pogodne to i chwytające za serce :bigsmile:. Ryczę jak bóbr, gdy oglądam jak Basia znalazła bliskich, a oni znaleźli Basię :smile:
  • A ja się cieszę, bo okazało się, że dzisiejszy wieczór i noc spędzimy jednak razem :bigsmile: Choć może nie powinnam, bo mąż chory i na L4 :cool:
  • A ja jestem baaardzo zadowolona, bo osobiście poznałam Mańka i jego super żonę!
    Agnieszka jest debeściarska!!!

I odwyk od kompa też mi dobrze zrobił.:bigsmile:
  • Zrobiłam napoleonkę, pierwszy raz w życiu, z przepisu Celinki. Dobra wyszła.
  • Kurcze, to ja jestem bardzo zadowolona, że jest pożytek ze mnie i moich przepisów na tym forum :bigsmile:
    A tak w ogóle to bardzo dobrze się czuję wśród Was. Nie umiem tak dyskutować jak Wielu z Was, za małą mam wiedzę, ale za to dużo się już od Was nauczyłam.

Dobrze, że jesteście!!!
  • Tez dla Was najlepsze zyczenia wszelkiego dobra I blogoslawienstwa!
  • o poranku witam Was kochani w Nowym Roku no i klinika trza wypić na rozruch
    o
    :hi:
    i impreza dalej trwa a co!
    :dz:
  • [cite] celinka:[/cite]Kurcze, to ja jestem bardzo zadowolona, że jest pożytek ze mnie i moich przepisów na tym forum :bigsmile:
    A tak w ogóle to bardzo dobrze się czuję wśród Was. Nie umiem tak dyskutować jak Wielu z Was, za małą mam wiedzę, ale za to dużo się już od Was nauczyłam.

Dobrze, że jesteście!!!

Małżonek mówi, że ta napoleonka to przebój tegorocznego sylwestra (a on wybredny jest!).
  • Jestem zadowolona, bo nasze auto samo się naprawiło :) :di:

Poza tym udało mi się sprzedać aż 7 książek (potrzebujemy miejsce na półkach, bo M. bardzo lubi kupować książki) w pewnym serwisie aukcyjnym :) nigdy wcześniej nic tam nie sprzedawałam (choć kupuję wiele), a teraz chodzę po domu i się zastanawiam jaką by tu jeszcze aukcję wystawić :gf:
  • Powiem tak, staram się być zadowolona :confused:. Mamy oboje zapalenie oskrzeli, które skrzyżowało się ze zwykłą infekcją wirusową (cieknie z nosa :angry:).
    Trzymamy się w cieple. Podziałała tabletka na ból głowy (koszmarny) to też od zmiany pogody, odwilż, ciśnienie w dół na łeb na szyję.
    Zadowolona, bo dziś w Radio Niepokalanów - polecam to Radio - było sporo audycji o Święcie Objawienia Pańskiego i opowieści o Trzech Królach :bigsmile:.
    Byliście z dziećmi na pochodach Trzech Królowych?
  • [cite] AgaMaria:[/cite].
    Byliście z dziećmi na pochodach Trzech Królowych?

Tak, i jestem z tego zadowolona :bigsmile:
  • My dzis z mezem obchodzilismy 10 rocznice slubu I mam w sercu ogromna radosc:-) No I juz 34 tydzien ciazy,taki cud I nasza corka dzis caly dzien usmiechnieta.Pomimo wielu trudnosci bardzo doceniam wszystko to co Od Boga otrzymuje:-)
  • Jestem zadowolona:smile:. Powoli, powoli zabieram się za pracę :cool:. Także powoli przechodzi nam choróbsko :wink:. Małżonek poczęstował nas pysznym obiadem makaron penne z dobrym sosem pomidorowym ze słoika (hiszpański) i chyba nie tak bardzo drogi, pycha. Umyłam głowę pierwszy raz od 10 dni! Wiecie, co to za rozkosz :surprised:!
  • Agnieszko, wolałam nie ryzykować przeziębienia i nawrotu choroby. Teraz jest już ok, a włosy się pięknie puszą :cool:
  • mój syn dziś po raz pierwszy od połowy grudnia poszedł do szkoły bez histerii, płaczu etc:bigsmile:
  • A my wczoraj byliśmy całą rodziną na koncercie Arki Noego. Bawiliśmy się świetnie. A ponieważ koncert był częścią Drugich Zabrzańskich Dni Rodziny organizatorzy postanowili "przepytać" kilkoro dzieci z rodzin wielodzietnych na temat ich rodzin. Trafiło na mojego Jasia i Javiera- Jasiu stwierdził, że fajnie mieć dużo rodzeństwa, bo można się bawić i uczyć.
    Jak go zapytali czego się uczy to powiedział, że ... posłuszeństwa.:cool:

Szkoda, że ta nauka taka nieskuteczna...:ap:
  • Cart, nie narzekaj, masz posłusznych synów.
  • [cite] Cart&Pud:[/cite]A my wczoraj byliśmy całą rodziną na koncercie Arki Noego. Bawiliśmy się świetnie. A ponieważ koncert był częścią Drugich Zabrzańskich Dni Rodziny organizatorzy postanowili "przepytać" kilkoro dzieci z rodzin wielodzietnych na temat ich rodzin. Trafiło na mojego Jasia i Javiera- Jasiu stwierdził, że fajnie mieć dużo rodzeństwa, bo można się bawić i uczyć.
    Jak go zapytali czego się uczy to powiedział, że ... posłuszeństwa.:cool:

Szkoda, że ta nauka taka nieskuteczna...:ap:
    Cart,kurka,nie wiedzialam,ze graja u Was...Pojechalabym tez))))
    Dostaliście płyty?
  • Kiedyś byliśmy na ich koncercie w Opolu , świetnie było !!!
  • Ja bardzo lubie,jak Robert prowadzi koncerty.To ewangelizowanie. W ogóle Arka to świetni muzycy i wspaniali ludzie. Normalni. Nie gwiazdy))
  • [cite] Mikuś:[/cite]Dostaliście płyty?
    Zanabyliśmy drogą kupna :)))
  • Łeeee,Rober zwykle rozdaje dzieciom,które zglaszaja sie do odpowiedzi... Którą kupiliście?
  • Gadu Gadu. Fajna jest!:bigsmile:

Płytę dostała jedna dziewczynka przy aplauzie całej sali...

W pewnym momencie w trakcie koncertu zaczęły na scenę wchodzić dzieci i sobie z boku rozrabiać. Mamuśki zachwycone robiły im zdjęcia. Powoli kolejne dzieci zaczęły się gramolić na scenę, tak, że nie było widać dzieci z Arki. Wtedy Robert kazał im usiąść i następną kolędę zaśpiewać na siedząco. ALe to była Hojka, więc sama rozumiesz, że dzieci miały problemy, żeby wysiedzieć. Tylko jedna dziewczynka wysiedziała całą piosenkę za co dostała płytę a reszta dzieciaków została poproszona o zejście z estrady. :cool:
  • To moja ulubiona płyta. Robaczywe jabłka-super!
  • panowie najbardziej lubią Wall-e
  • No i Faustyna- świetna muzyka!!!
  • my mamy też!!! dostaliśmy:)
  • My na koncercie Arki byliśmy raz, na wyścigach konnych na Służewcu, to było ok 9 lat temu....dawno temu...czworo dzieci temu....
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.