[cite] Tomira:[/cite]Maniek a ta Twoja dieta to Dukan? Miałam wcześniej już do Ciebie tu się odezwać, teraz korzystam z okazji. Męża muszę odchudzić na jego wyrazną prośbę a pamiętam że dobre efekty miałeś. Możesz podać jakiś link.Proszę.
Maniek, a nie chcialbyś przypadkiem trej diety złamać... i dać się zaprosic na jakąś kawę i ciacho?
Bo wiesz...Bardzo byśmy chcieli sie z wami spotkać...
ProMamo, nic nie wiem o mleku migdałowym w dukanie, nie wiem ile ma tłuszczu - chyba więcej niż 0%? Myślę, że bez nabiału trudno, bo większość ciast, pieczywa zawiera serek homo. Jeśliby mleko migdałowe było dobre, to jednak myślę, że drogie, skoro kokosowe najtaniej 4 zł za puszkę. Chyba, że możesz jogurt, wtedy można coś zakombinować. Tak to czuję Słyszałem o dukanie vegetariańskim, ale o bezmlecznym nie bardzo.
No tak, ale drogie.
Jeśli chodzi o słodziki, to ja muszę schuść kilkadziesiąt kilo, więc używam, myślę, że agawa, czy ksylitol trochę zwolni proces, ale możesz spróbować. Dukan nie pozwala.
Komentarz
Bo wiesz...Bardzo byśmy chcieli sie z wami spotkać...
Mleko z migdalow robie sama w domu. Jest bardzo chude.
Jeśli chodzi o słodziki, to ja muszę schuść kilkadziesiąt kilo, więc używam, myślę, że agawa, czy ksylitol trochę zwolni proces, ale możesz spróbować. Dukan nie pozwala.