Józinek (2+11/12) korzystając z feryjnej nieobecności 2 starszaków, słada Bionicle (lego); wyciągnął skądiś jakis nieznany mi rodzaj bionicle'owej broni i na moje pytanie o nią stwierdził że jest to broń "estetyczna".
Skąd w patologicznej rodzinie poznał takie niesłychane słowo?!
Hania (2 latka) zrobiła kupę do majtek.
Tata: - Oj, Haniu, Haniu, zobacz jak ta kupa brzydko pachnie. Jak ona pachnie...?
Hania - Jak... jak kupa taty!
:rolling: :rolling:
- Proszę księdza, ja bym bardzo chciała zostać akuszerką, która pomaga ludziom rodzić się do pełni życia?
??? - Co masz na myśli?
- No, asystować im podczas agonii.
- Aha. Dobrze, tylko nie mów tego głośno, bo będą przed tobą uciekać.
(autentyk)
Ksiądz ma 33 urodziny. Podchodzą do niego z życzeniami, dostaje też pocztówkę (kupiona u trapistów) na której jest wydrukowane - rychła śmierć niech Ci codziennie stoi przed oczami.
Po drugiej stronie napisano - śmierć w Jezusie jest fajna, przytulna i wypełniona miłością. Zyczę Ci jej jak najprędzej. :bigsmile:
Spojrzał na ofiarodawczynię i drętwym głosem mówi - dzięki Bogu, to nie od ciebie zależy.
[cite] mona:[/cite]Klarcia. Skończ o tej śmieci, bo przestanę czytać to forum :dc:
OK. Dla ciebie wszystko.:ih:
Chociaż ja ten temat traktuję raczej na luzie, ale staram się przyjąć do wiadomości wrażliwość innych, szczególnie mających chorego dzidziusia.
Jak Józek będzie chłopem na schwał - to sobie pofolguję.:fr:
Dostał od pani w sklepie kilka cukierków. Podziękował, wyszliśmy i Peio mówi: "dziś jest mój szczęśliwy dzień!"
Idziemy dalej, jakaś dziewczyna mówi do niego: Cześć, maluszku!
Peio kręci głową i mówi: ... i do tego wszyscy mnie znają!"
[cite] knrdsk1:[/cite]Antoś jak miał niecałe 2 latka i chciał żeby włączyć "Króla lwa" krzyczał na cały głos: kulwa!!!
:crazy:
10 lat temu, moja dwuletnie wówczas córka biegła przodem na plac zabaw , a ja zagadałam się z sąsiadką i ona mnie poganiała:
"no dalej cipko, cipko....."
:shamed:
Mój siostrzeniec też nie wymawiał. Mojej siostrze (mieszkali wtedy w Stanach) upadł kiedyś talerz. Warknęła pod nosem "Fuck!". Na co Bobiś, wówczas trzyletni, spytał: "Cy powiedziałaś: tujwa?"
Komentarz
Skąd w patologicznej rodzinie poznał takie niesłychane słowo?!
Tata: - Oj, Haniu, Haniu, zobacz jak ta kupa brzydko pachnie. Jak ona pachnie...?
Hania - Jak... jak kupa taty!
:rolling: :rolling:
??? - Co masz na myśli?
- No, asystować im podczas agonii.
- Aha. Dobrze, tylko nie mów tego głośno, bo będą przed tobą uciekać.
(autentyk)
Po drugiej stronie napisano - śmierć w Jezusie jest fajna, przytulna i wypełniona miłością. Zyczę Ci jej jak najprędzej. :bigsmile:
Spojrzał na ofiarodawczynię i drętwym głosem mówi - dzięki Bogu, to nie od ciebie zależy.
to od strapienia po lekturze>>rychła śmierć niech Ci codziennie stoi przed oczami.
a swoją drogą mogli unowocześnić np>> niech cię dopadnie świńska grypa
lub tym podobne
OK. Dla ciebie wszystko.:ih:
Chociaż ja ten temat traktuję raczej na luzie, ale staram się przyjąć do wiadomości wrażliwość innych, szczególnie mających chorego dzidziusia.
Jak Józek będzie chłopem na schwał - to sobie pofolguję.:fr:
Dostał od pani w sklepie kilka cukierków. Podziękował, wyszliśmy i Peio mówi: "dziś jest mój szczęśliwy dzień!"
Idziemy dalej, jakaś dziewczyna mówi do niego: Cześć, maluszku!
Peio kręci głową i mówi: ... i do tego wszyscy mnie znają!"
- chcę obejrzeć ten film o DINOZARŁAF
"Ala chce hilm"
:bigsmile:
- Alu mówi się "film"
- chyyyyylm
'Hania chcie baje'
*w wolnym tłumaczeniu-szuka pilota do tv
Piotrek ( 6lat) powiedziała do mnie poważnie :
z jednej strony cieszę się ,że wróciłaś , ale z drugiej już widzę ,że będę miała za dużo opieki wychowawczej :shocked:
Zastanawia mnie tylko TO imię dla dziewczynki...:bu:
:crazy:
10 lat temu, moja dwuletnie wówczas córka biegła przodem na plac zabaw , a ja zagadałam się z sąsiadką i ona mnie poganiała:
"no dalej cipko, cipko....."
:shamed:
Moja Jagienka nie mówi tw tylko h.
I jak na przykład na cały głos krzyczy nie tw(h)ój, to nie wiem gdzie oczy podziać :tooth:
-Ze wszystkich zwierząt najdłużej w ciąży chodzą ssaki.
Pedro: a nasza mama jest ssakiem?
:cool: