taa ;> ... a wrócę jeszcze do Forda Galaxy - ktoś z Was tym jeździ(ł)? bo ponoć to jeden z bardziej awaryjnych modeli forda
BTW: czy nie można byłoby tu zrobić osobnego wątku, w którym każdy (kto chce podawałby czym jeździ(ł), a Maciek - w wolnej chwili - scalałby to w jednym miejscu; coś a'la wątek "Urodziny naszych dzieci". Na pewno pomogłoby to ludziom przymierzającym się do konkretnego modelu w dotarciu do użytkowników danego auta i informacji z pierwszej ręki ...
Chato, z tego co pamiętam, Fordem jeździł tylko Prayboy, i to krótko, bo przeciekał. Ford, nie Prayboy.
Żadnych zaprzysięgłych wielbicieli tego auta nie spotkałam ani tu, ani w realu. Z trojaczków Sharan-Galaxy-Alhambra najbardziej chwalona była Alhambra.
[cite] chato.pl:[/cite]BTW: czy nie można byłoby tu zrobić osobnego wątku, w którym każdy (kto chce podawałby czym jeździ(ł), a Maciek - w wolnej chwili - scalałby to w jednym miejscu; coś a'la wątek "Urodziny naszych dzieci".
Na pewno pomogłoby to ludziom przymierzającym się do konkretnego modelu w dotarciu do użytkowników danego auta i informacji z pierwszej ręki ...
I jeszcze jednego wątku ile kto zarabia. Na pewno pomogłoby to ludziom przymierzającym się do kolejnego dziecka ocenić swoją gotowość na podstawie informacji z pierwszej ręki... a Maciek - w wolnej chwili...:rolling:
[cite] Malgorzata:[/cite]a Maciek - w wolnej chwili...:rolling:
Taaaa....
Zdaje się, że te wolne chwile są tak rzadkie, że zdążysz jeszcze kilkoro urodzić i hurtem dodać do legendarnej już "tapety wielodzietnych":crazy::crazy::crazy:
[cite] Malgorzata:[/cite]a Maciek - w wolnej chwili...:rolling:
Taaaa....
Zdaje się, że te wolne chwile są tak rzadkie, że zdążysz jeszcze kilkoro urodzić i hurtem dodać do legendarnej już "tapety wielodzietnych":crazy::crazy::crazy:
Ej, czepialska, tapeta miała być po... wakacjach, nie?
Marcelina Żadnych zaprzysięgłych wielbicieli tego auta nie spotkałam ani tu, ani w realu. Z trojaczków Sharan-Galaxy-Alhambra najbardziej chwalona była Alhambra.
Od dwóch lat jeżdżę Sharanem w dieslu i jest super. Miejsce więcej niż w zafirze - wygodnie podróżuje nim 7 osób. Zawieszenie idealne na mój chory kręgosłup. Średnie spalanie waha się w granicach 6-6,5l/100. Części dostępne i dość tanie i jak na razie 1 mała awaria.
[cite] Urszula:[/cite]My jeździliśmy fordem galaxy stosunkowo krótko, niecałe dwa lata chyba.
(...) zresztą samochód miał swoje lata
No to jest bardzo istotne - iluletnie auto nabyliście, z jakim przebiegiem?
Nie oczekuję cudów po 10-cio letnim samochodzie, z resztą nie zamierzam takiego staruszka kupować. Myślę o aucie góra 5-letnim.
To ważne spostrzeżenie! Producenci powinni w samochodach "rodzinnych" montować wycieraczki z obu stron szyby... ------------------------------------------------- a tymczasem człowiek musi się męczyc...
Tylko czy warto kupować samochody na F? ----------------------------------------------------- nie no Bogdan ja pie... 6,5l to pali mój a jest dwa razy większy...
na "F"...? może na "V" tfu że też tak można człowieka zdenerwowac...
Komentarz
... a wrócę jeszcze do Forda Galaxy - ktoś z Was tym jeździ(ł)? bo ponoć to jeden z bardziej awaryjnych modeli forda
BTW: czy nie można byłoby tu zrobić osobnego wątku, w którym każdy (kto chce podawałby czym jeździ(ł), a Maciek - w wolnej chwili - scalałby to w jednym miejscu; coś a'la wątek "Urodziny naszych dzieci".
Na pewno pomogłoby to ludziom przymierzającym się do konkretnego modelu w dotarciu do użytkowników danego auta i informacji z pierwszej ręki ...
Co o tym sądzicie
Żadnych zaprzysięgłych wielbicieli tego auta nie spotkałam ani tu, ani w realu. Z trojaczków Sharan-Galaxy-Alhambra najbardziej chwalona była Alhambra.
Sorry chato.pl, tak mi się "wymskło"...
:rolling::rolling::rolling:
Od dwóch lat jeżdżę Sharanem w dieslu i jest super. Miejsce więcej niż w zafirze - wygodnie podróżuje nim 7 osób. Zawieszenie idealne na mój chory kręgosłup. Średnie spalanie waha się w granicach 6-6,5l/100. Części dostępne i dość tanie i jak na razie 1 mała awaria.
http://img37.imageshack.us/i/imgp1954.jpg/
Wczoraj pierwsza AWARIA spaliła się żarówka. Dzisiaj sprawdzałem jak się zmienia... trzeba będzie zmienic tez drugą.
No to jest bardzo istotne - iluletnie auto nabyliście, z jakim przebiegiem?
Nie oczekuję cudów po 10-cio letnim samochodzie, z resztą nie zamierzam takiego staruszka kupować. Myślę o aucie góra 5-letnim.
W tatę się wdał... ostatnio jak puścił pawia to do przedniej szyby doleciało.
-------------------------------------------------
a tymczasem człowiek musi się męczyc...
jldgSQYzlZ0
-----------------------------------------------------
nie no Bogdan ja pie... 6,5l to pali mój a jest dwa razy większy...
na "F"...? może na "V" tfu że też tak można człowieka zdenerwowac...